Ny Telegram beta tilføjer videoopkald til Android

telegram beta videoopkald
Efter at have rullet en videoopkaldstjeneste på iOS tidligere i år, testes den populære instant messaging-app, Telegram Messenger, nu samme funktion på Android. Ifølge rapporter er videoopkaldsfunktionen tilgængelig i Telegram beta 7.0 på Android. For at få det til at fungere, skal begge brugere bruge den nyeste beta. For tiden er der ingen support til gruppevideoopkald, og der er ingen officielle udmeldinger om, hvornår det kan ske.

For at afprøve den nye funktion kan du downloade Telegram v7.0 beta APK fra Microsofts App Center. Den fungerer samtidig med den eksisterende Telegram-app på din enhed, hvilket betyder, at du bliver nødt til at logge ind igen, før du kan begynde at bruge den. Når du først er logget ind, synkroniseres det imidlertid automatisk dine eksisterende chats, og du kan bruge det som normalt. Ifølge Android Police fungerer picture-in-picture også, selvom nogle af implementeringerne er lidt buggy og træge.

Telegram er muligvis en af de mest populære instant messaging-apps på grund af udviklernes fokus på privatlivets fred, men i længere tid måtte brugerne tage til takke med ikke at være i stand til at foretage videoopkald i appen, noget som næsten alle de største konkurrenter har tilbudt i årevis. Dette ændrer sig imidlertid nu, når virksomheden tilføjer support til videoopkald både på Android og iOS.

Der er ingen informationer om, hvornår funktionen frigives i en stable version og rulles ud i Play Store, men lad os håbe, at det sker snart.