OnePlus introducerer Nord 2 5G og Buds Pro

OnePlus introducerer Nord 2 5G og Buds Pro
OnePlus har løftet sløret for den nyeste smartphone i Nord-serien - Nord 2 5G og et sæt high-end høretelefoner - Buds Pro.

OnePlus Nord 2 er endelig officiel og mange af de tidligere rygter, ser ud til at have ramt korrekt angående telefonens specifikationer og features.

Nord 2 har en 6.43" AMOLED-skærm med 90Hz opdateringshastighed og FHD+ opløsning. Telefonen er udstyret med et custom MediaTek Dimensity 1200-AI chipset, hvilket OnePlus har skabt i samarbejde med MediaTek. Chipsættet byder på markant bedre ydelse sammenlignet med Nord 2 og er på niveau med Snapdragon 865/870. Telefonen fås med 8 GB eller 12 GB RAM og 128/256 GB lagerplads.

OnePlus_Nord_2_5G.jfif


OnePlus Nord 2 5G er udstyret med tre kamereaer på bagsiden. Det primære kamera er et 50MP Sony IMX 766 med OIS - dette er den samme sensor som OnePlus 9 Pro er udstyret med. Derudover finder vi også et 8MP ultrawide-kamera og en 2MP monochrome-sensor. På forsiden er der er et enkelt 32MP selfie-kamera, i stedet for dual-kameraet på sidste års model. Nord 2 har nu 65W Warp Charge og dobbelthøjttalere, hvilket ikke var tilstede på forgængeren. Batteriet er på fornuftige 4.500 mAh.


Nord 2 lanceres den 28. juli og kan allerede forudbestilles nu. Telefonen kommer i tre farver: Gray Sierra, Blue Haze og Green Wood, sidstnævnte er dog ikke tilgængelig i Danmark.

De vejledende priser er:

8GB RAM / 128GB lager: 3.299 kroner.

12GB RAM / 256GB lager 3.899 kroner.
OnePlus Buds Pro

Under eventet løftede OnePlus også sløret for et sæt high-end true wireless høretelefoner - OnePlus Buds Pro. 

Buds Pro byder på intelligent støjreduktion, takket være tre indbyggede mikrofoner på hver høretelefon, der frasorterer støj op til 40 dB.

OnePlus Buds Pro har et tofarvet design med en mat in-ear-del og en blank stilk. Høretelefonerne er udstyret med 11 mm drivere og understøtter desuden Dolby Atmos. Parring sker via Bluetooth 5.2. OnePlus hævder desuden at forsinkelsen kun er på 94 ms.

OnePlus Buds Pro.png

Batteriets levetid vurderes til 10 timer på selve ørepropperne (uden støjreduktion), mens opladningsæsken forlænger den med yderligere 33 timer. De kan oplades via USB-C eller trådløst, via en kompatibel Qi-oplader. Buds Pro er også IP55 sved- og støvresistent.


OnePlus Buds Pro lanceres den 25. august, til en vejledende pris på 1.199 kroner. Høretelefonerne kommer i to farver: mat sort og en blank hvid.Billeder og kilde: OnePlus