OnePlus Nord 2 specifikationer lækket

Lomme Nord OnePlus telefon design
Mens OnePlus forbereder sig på at lancere den længe ventede OnePlus Nord CE 5G, er de potentielle specifikationer for OnePlus Nord 2 lækket.

Sidstnævnte blev for nylig nævnt på det officielle websted, og ifølge rygterne, vil den det frigives engang i juli.

Lækket stammer fra en rammport fra fra 91Mobiles i samarbejde med den velrenommerede industri-leaker, Steve H.McFly (Twitter / @ OnLeaks). I henhold til rapporten vil OnePlus Nord 2 være en værdig efterfølger til den oprindelige Nord snarere end en nedtonet version af den, ligesom den kommende Nord CE 5G.

Nedenfor er nogle af de nøglespecifikationer, som OnePlus Nord 2 bestykkes med, når den lanceres på markedet.

OnePlus Nord 2: Specifikationer (Rygte)

Startende med skærmen, kommer Nord 2 med et 6,43-tommer Full HD + AMOLED-panel med understøttelse af en 90Hz opdateringshastighed. OnePlus Nord 2 leveres med et punch-hole til at huse selfie-sensoren og har ligeledes en fingeraftrykssensor på skærmen.

Når vi kommer til optikken, vil der være en trippel kameraopsætning bagpå, der inkluderer en 50MP Sony IMX766 primær sensor. Derudover vil der være et 8MP ultrawide objektiv (muligvis) og et 2MP makroobjektiv. Forrest er der et 32MP selfie-kamera.

I motorhjelmen vil der være et Dimensity 1200 5G-chipsættet, som er MediaTeks nyeste flagskibs SoC, der blev udgivet tidligere i år. Dettte kombineres med op til 12 GB RAM og op til 256 GB internt lager.

Bortset fra disse rygtes det, at OnePlus Nord 2 også udstyres med et 4.500mAh batteri, der er større end 4.115mAh enheden på den originale Nord. Så vi kan forvente en betydelig stigning i enhedens batterilevetid.Source:

OnePlus, OnLeaks