OnePlus Nord CE 5G smartphone anmeldelse (video)

OnePlus Nord CE 5G smartphone
Den nye OnePlus Nord CE 5G-smartphone er officielt frigivet. Enheden er på nuværende tidspunkt tilgængelig i England med en prisskilt lydende på £ 299 i Storbritannien.

En hands-on video blev lækket forud for det officielle release, og nu har vi så muligheden for at se en dybtgående gennemgang af OnePlus Nord CE 5G. Videoen nedenfor er fra Tech Spurt.

Som vi kan se fra gennemgangen af den nye OnePlus Nord CE, leveres enheden med nogle spændende funktioner, og er udstyret med en Qualcomm Snapdragon 750G mobilprocessor og en Adreno 619 GPU. Der er også et valg mellem 8 GB RAM og 128 GB lagerplads og 12 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Se videoen på YouTube

OnePlus Nord CE 5G smartphonen leveres med OnePlus's OxygenOS, som er baseret på Android 11, og har et 4500 mAh batteri med Warp Charge 40T Plus hurtig opladning.

Nord CE 5G har tre bagpå og et enkelt kamera foran.

På forsiden af enheden finder vi et 16 megapixel Sony IMX471 kamera til videochat og Selfies, dette understøtter 1080p video med op til 60 fps.

På bagsiden af OnePlus Nord CE 5G er der et 64 megapixel hoved-kamera plus et 8 megapixel ultrawide kamera og et 2 megapixel monokamera.

 

Kilde og Image kredit: Tech Spurt

 

Vores partnere