Qualcomm afslører Snapdragon 8 Gen 4 ved et uheld

Qualcomm
Qualcomm afslører ved et uheld Snapdragon 8 Gen 4 enhed i YouTube video. Ny chip med brugerdefinerede Oryon-kerner kommer i oktober!

Qualcomm viste et Snapdragon 8 Gen 4 referencedevice ved en fejltagelse. Virksomheden gjorde dette i en YouTube-video. I denne video ønskede Qualcomm at vise folk, hvordan de udviklede Snapdragon X Elite, og Snapdragon 8 Gen 4 skulle nok ikke have været en del af billedet. Denne referencedevice blev opdaget af @Za_Raczke

Snapdragon 8 Gen 4 leak

Kodenavnet 'Pakala' vises også i videoen, hvilket er kodenavnet for Snapdragon 8 Gen 4-processor. Designet af denne referencedevice er ikke rigtig bemærkelsesværdigt. Det er en enhed med et mørkeblåt kabinet og har flere klistermærker og mærkater på det. Det er en generisk enhed, som Qualcomm bruger til at teste chippen. 

Det er interessant at se, at Qualcomm selv endte med at vise os dette, sandsynligvis ved en fejltagelse. Der er også en mulighed for, at Qualcomm ikke bekymrede sig nok om at fjerne videoen af alle Snapdragon 8 Gen 4 henvisninger. Det er ikke ligesom store detaljer blev afsløret eller noget sådant. 


Qualcomms executive bekræftede dog, at Snapdragon 8 Gen 4 kommer i oktober. Denne detalje blev delt under Mobile World Congress (MWC) i Barcelona sidste måned. Vi ved også, at Snapdragon 8 Gen 4 vil komme med brugerdefinerede Oryon-kerner. 

Dette vil være første gang, Qualcomm bruger sine brugerdefinerede kerner i en chip. Snapdragon 8 Gen 4 forventes også at droppe effektivitetskernerne helt, så det bliver interessant. Denne chip forventes at blive produceret på TSMC's 3nm 'N3E' proces.

Vores partnere