Rygte: Her er lanceringsdatoen for OnePlus Nord 2

OnLeaks
Rygtestrømmen er taget til i styrke, når det gælder den nye OnePlus Nord 2-smartphone. Vi har tidligere set nogle renders på enheden, der viste os designet og afslørede også, hvor mange kameraer det ville komme med og mere. Nu er nye informationer om lanceringsdatoen stødt til.

Ifølge en nylig rapport lanceres denne nye OnePlus-smartphone i denne måned, omkring slutningen af juli uden en konkret dato er omtalt.

OnePlus Nord 2 er rygtet om at komme med en 6,43 tommer skærm med en Full HD + opløsning, en MediaTek Dimensity 1200 mobil processor plus 8 GB RAM og et udvalg af lagerplads.

Andre specifikationer på OnePlus Nord 2 inkluderer en række kameraer, herunder tre bagkameraer, der består af et 50 megapixel hovedkamera, et 8 megapixel ultrawide kamera og 2 megapixel kamera. På forsiden af enheden er der et 32 megapixel kamera, der er designet til at foretage videoopkald og tage selfies.

Den nye OnePlus Nord 2 kommer også med Wi-Fi, Bluetooth, 5G, og den har et 4500 mAh batteri og hurtig opladning. Vi opdaterer Jer med alle detaljer på OnePlus Nord 2, når disse bliver officielle senere i juli måned, inklusive prisfastsættelse og en komplet liste over specifikationer.

 

Source & Image credit:

Playfuldroid, Oneleaks