Samsung Galaxy A03s spottet hos Samsung

Galaxy A03s
En ny Samsung Galaxy A03s smartphone dukkede op via nogle benchmarks for nylig, og nu er enheden dukket op på Samsungs websted.

Den nye Galaxy A03s smartphone blev for nylig opført på Samsungs supportwebsted vedhæftet nummeret: SM-A037F/DS. Dette tyder på, at Samsung gør sig klar til at lancere enheden.

Vi har tidligere hørt, at enheden kommer med en 6,5 tommer LCD-skærm, opløsningen forventes at være mindst HD+ på enheden.

Galaxy A03s vil blive drevet af en MediaTek Helio G35 mobilprocessor og med 4 GB RAM, men der kan også være andre versioner af modellen med mere RAM.

På forsiden af enheden er der et 5 megapixel kamera, der er designet til at tage selfies og foretage videoopkald. På bagsiden vil der være et triple kameraopsætning med et 13 megapixel hovedkamera og to 2 megapixel kameraer. Galaxy A03s kommer også med en fingeraftrykslæser til oplåsning af enheden på siden og et 3,5 mm hovedtelefonstik.

Der er endnu ingen oplysninger om, hvornår den nye Samsung Galaxy A03s smartphone lanceres, så snart vi får nogle detaljer om udgivelsesdato og pris, vil vi opdatere artiklen.

 

Kilde GSM Arena

Vores partnere