Samsung Galaxy Z Fold 3 benchmarks

tweak_samsung_74
Den nye Samsung Galaxy Z Fold 3 forventes snart lanceret sammen med Galaxy Z Flip 3. Vi har for nylig set nogle nye specifikationer på smartphonen, og nu er enheden blevet benchmarket.

Den nye Galaxy Z Fold 3 blev for nylig spottet via Geekbench-benchmarks med modelnummeret Samsung SM-F926U.

Noteringen bekræftede nogle af de specifikationer, vi har hørt om tidligere. Dette omfattede Qualcomm Snapdragon 888-processor og 12 GB RAM. Enheden er også angivet med Android 11.

Vi har tidligere hørt, at den nye Samsung Galaxy Z Fold 3 også ville komme med 512 GB inkluderet lagerplads, og et 4275 mAh batteri.

galaxy-z-fold-3.jpg

Enheden har et 7,55 tommers foldedisplay på indersiden, på ydersiden af håndsættet er der et sekundært display, der måler 6,2 tommer.

Den nye Galaxy Z Fold 3 har to kameraer på forsiden, et 16 megapixel kamera til Selfies, som vil være og under displaykamera på hovedskærmen. Der vil også være et andet 10 megapixel kamera på forsiden af 6,2 tommers dækskærm.

På bagsiden af enheden vil der være en triple kameraopsætning, der inkluderer tre 12 megapixel kameraer. Samsung forventes at lancere dette produkt og også Galaxy Z Flip-smartphonen ved en Samsung Unpacked-pressebegivenhed i august.

 

Source & Image credit:

Samsung, Geekbench, GSM Arena, Flicker

Vores partnere