iOS opdatering er en batteri-killer

ios 14 funktioner
Da Apple lancerede iPhone 11 tilbage i 2019, overraskede virksomheden mange, da det kom frem, at en af de vigtigste forbedringer var et større batteri, der bød betydeligt længere batterilevetid i forhold til sine forgængere. Det samme kan imidlertid ikke siges for Apples softwareopdateringer.

I henhold til en række klager, der er fremsat via Apples Community site, ser det ud til, at mange brugere klager over, at de efter iOS 13.5- og iOS 13.5.1-opdateringerne har lagt mærke til, at dræning af batteriet på deres iPhones sker hurtigere end godt er. Dette ser ud til at ske, selv når baggrunds-apps er blevet deaktiveret (hvilket i teorien faktisk skulle hjælpe med at opretholde batteriets levetid).

“Update the software to 13.5 and battery drains super fast. I had a full battery and looked up something online for 10 min and it drained to 71% Can I go back to the previous update? Not happy with this at all!”, skriver en bruger.Sådan foretager du en midlertidig løsning

Foreløbig er den eneste måde at “løse” dette problem, at gå til dine apps og deaktivere opdatering af baggrundsapps.

Dette er ikke nødvendigvis ideelt, da det betyder, at du for visse apps vedkommen, bliver nødt til at vente på, at den opdateres, når du starter appen, i stedet for at den har opdateringerne klar til dig, når du åbner en given app. Indtil Apple officielt løser problemet, der vil løse problemet, må vi stilles tilfredse med dette quick-fix.


Source & Image credit:

Apple