Sonys forsøg på at revolutionere livestreaming

Sony Xpedia Pro
Kan livestreaming som vi kender der, revolutioneres af en telefon til $2,500? Sony sigter mod at revolutionere livestreaming og dertilhørende transmission med Xperia Pro, en $ 2.500 smartphone med en dedikeret HDMI-indgang og mmWave 5G hardware. Eftersom Xperia Pro som udgangspunkt er langt over gennemsnitsprisen for den almene forbruger, kunne Xperia Pro lettere finde indpas blandt populære YouTubere, sportscastere og nyhedsbureauer med adgang til mmWave 5G.

På papiret er Xperia Pro ikke så forskellig fra en Xperia 1 ii. Den bruger f.eks. den samme Qualcomm Snapdragon 865 processor, 6,5 tommer 4K HDR skærm og 12 GB RAM og har et ZEISS-tri-kamera-array, der kan sammenlignes med Sonys Xperia 1 ii.

Men Xperia Pro er virkelig en anden race af smartphone. Tilslutning af et videokamera til Xperia Pro's HDMI indgang, giver dig mulighed for at bruge telefonen som en ekstern videomonitor - en større opgradering fra den lille skærm med lav opløsning på de fleste DSLR'er. Sony udviklede også Xperia Pro med en 360 graders mmWave 5G antenne, der sikrer en mere pålidelig forbindelse end nogen andet 5G telefon.

Ikke alene egner Xperia Pro sig til at kunne streame eller uploade videoer direkte fra dit kamera til internettet, men Xperia Pro bruger mmWave 5G til trådløse uploadhastigheder, der kan sammenlignes med, hvad du får med en Ethernet-forbindelse. Men mmWave 5G er en sjældenhed på markedet, og sær det amerikanske, som denne model er henvendt til i første omgang.

Ovenstående video gør sit til at præsentere Xperia Pro's anvendelighed og telefonens funktioner.

Virksomheden hævder også at have brugt en prototype til telefonen til at streame Berlin Marathon i 2019.


Source & Image credit:

Sony, Engadget

Vores partnere