Corsair lancerer RMx Shift strømforsyninger

Corsair RMx Shift
Corsair drejer tilgangen til strømforsyninger med deres RMx Shift serie der vil gøre det betydeligt lettere løbende at tilføje flere kabler til den modulære strømforsyning.

Hvis du har samlet mere end et system, eller opgraderet et eksisterende, har du måske oplevet, hvor besværligt det kan være at tilføje nye kabler på en modulær strømforsyninger, når den først er monteret. 

Skærmbillede 2023-02-01 101014.jpg

Hvis man har monteret sin modulære strømforsyning i et kabinet med kammeropdeling, kan det være svært til komme til stikkene, hvis man vil tilføre et ekstra PCIe eller SATA stik når der kommer ny hardware til. 


Den udfordring har Corsair nu taget sig af, med deres RMx Shift strømforsyninger, der drejer tingene 90 grader. På den måde sidder stikkene nu på siden af enheden i stedet for, og man kan let komme til det uden at skulle grave for meget efter dem. Det kan potentielt lette både kabelføring og opgraderinger. 

RM1200x_SHIFT_14.png

Resten af strømforsyningen er helt som vi er vant til, så de nye RMx Shift enheder vil passe ind, hvor en normal ATX strømforsyning passer. Det eneste man skal sikre sig er, at der er plads nok i kabinettet på siden af strømforsyningen, da alle stik og kablerne jo nu vil være placeret her. 

RM1200x_SHIFT_17.png

RMX Shift serien er fuldt modulær og fås i størrelserne 750W, 850W, 1000W, og 1200W. Alle størrelser kommer med en 80 Plus Gold certificering og er samtidigt også up to date efter de nye ATX 3.0 og PCIe 5.0 standarder og kommer med et 12VHPWR kabel.  Alt sammen med en 10 års garanti oven i hatten. 

Priserne starter omkring 1300 kroner, og de nye enheder kan allerede findes i danske webbutikker. 


Vores partnere