Corsair K65 RGB MINI - Mekanisk mini tastatur

FRONTBILLEDE_K65_RGB_MINI
Vi skal tilbage i slutningen af sidste år, hvor vi sidst så på et tastatur fra producenten Corsair, i form af deres highend model K100 RGB. Vi skriver nu første kvartal af 2021, og Corsair er klar med endnu et tastatur i deres line-up. Denne gang er det dog noget anderledes end hvad vi er vandt til at se fra netop Corsair. K65 RGB MINI, er det første ultra kompakte tastatur i den såkaldte 60% størrelse som Corsair tilbyder. Dette betyder at det er væsentligt mindre end et normalt tastatur, men der er ikke sparet på funktionerne og features – tværtimod. K65 RGB MINI byder på mekaniske kontakter fra tyske Cherry, har PBT-knapper i solid kvalitet, og så finder vi den samme vanvittigt hurtige processering i dette lille tastatur, som vi første gang så i K100 RGB – nemlig deres AXON chip design. En kraftig indbygget processor, der giver mulighed for blandt andet pollingrates på helt op til 8000 Hz!

 

Specifikationer og features

Hvis vi fortsætter lidt på indledningen overfor, så går normale tastaturer typisk op til 1000 Hz i pollingrate. Men Corsair har altså formået at gange dette med otte, ved at bruge deres nye highend chip design inde i deres nyeste tastaturer, hvilket er vanvittigt imponerende. Lad os få styr på lidt flere af de tekniske detaljer på K65 RGB MINI. Jeg har listet specifikationerne op nedenfor, så at I derude bag skærmen kan danne jer et overblik over præcist hvad vi har med at gøre:

 • Type: Mini mekanisk tastatur – 60% størrelse
 • Kabinet: Plastik med mat sort finish
 • Kontakter tilgængelige: Cherry MX Speed, Silent og Red
 • Baggrundsbelysning: Ja, RGB med 16.8 millioner farver (pr. kontakt)
 • Knakker: PBT double-shot i 1.5 mm tykkelse
 • Tilsutning: USB 3.0 Type-A (USB 3.2 Gen1)
 • USB report/polling rate: Op til 8000 Hz
 • Keyscan: 4000 Hz
 • Matrix: Fuld key rollover med 100% antighosting
 • On-board profiler: Ja, op til 50 (kompleksitet afhængig)
 • Medie kontrol: Ja, via FN-genveje
 • Lysstyrke kontrol: Ja, via FN-genveje
 • Windows lås: Ja, via FN-genveje
 • Software: Ja, Corsair iCUE til Mac og Windows
 • Kabel: Aftageligt USB-C til USB-A på 1.82 meter
 • Dimensioner: 294 x 105 x 44 mm (L x B x H)
 • Vægt: 580 gram

2_features_k65_rgb_mini_mekanisk_tastatur_gaming_corsair.jpg

 

Unboxing og en tur rundt om Corsair K65 RGB MINI

K65 RGB MINI har naturligvis samme design DNA, som på alle andre nyere Corsair produkter. Det betyder deres nye ”skriggule” farve på kassen, kombineret med sort og deres opdaterede logo med ny tekst. På fronten af kassen, finder vi et billede af selve tastaturet, samt modelnavnet, hvilket layout tastaturet har (vores er med Nordic/dansk) og et lille iCUE logo.

Corsair K65 RGB MINI

Bagsiden af kassen giver et lidt mere detaljeret blik på nogle af de features som tastaturet kommer med. For eksempel det aftagelige USB Type-C kabel, brugen af Cherry MX kontakter og en ekstra mellemrums-knap inkluderet i kassen. Vi kigger mere på de forskellige detaljer, når vi skal en tur rundt om K65 RGB MINI.

bagside_kassen_corsair_tasatur_mekanisk_cherry_mx_Red_gaming_k65_mini

Åbnes kassen op, finder vi øverst selve tastaturet placeret, under et plastikcover, for at beskytte knapperne og tastaturet mod stød under transporten. Lad os få taget tingene ud af kassen, så at vi kan danne os et samlet overblik over hvad der er inkluderet.

Corsair K65 RGB MINI keyboard

Nedenfor ser vi alt indhold fra kassen, lagt ud på bordet. For god ordens skyld har jeg også listet tingene op for jer her – vi finder følgende i kassen:

 • Corsair K65 RGB MINI tastatur
 • 1.82 meter stofbelagt USB-kabel
 • Ekstra ESC, Æ, Ø og mellemrums-knap
 • Værktøj til afmontering af knapper
 • Diverse papirer

K65 RGB MINI Corsair

Det medfølgende kabel måler 1.82 meter i længden (meget specifikt og en lidt sjov længde), og er beklædt med blødt stof, hvilket både gør at kablet føles lækkert men også har ekstra holdbarhed. I den ene ende, finder vi et normalt USB-A stik som vi kender det. Den modsatte ende er udstyret med et USB Type-C stik, hvilket er lækkert at se, da det både er mere holdbart end micro-USB, og kan vendes begge veje. Skulle kablet blive væk, eller gå i stykker, kan du også bruge et hvilket som helst andet kabel, hvilket er lækkert.

7_aftageligt_usb-c_kabel_inkluderet_corsair_icue_gaming_k65_rgb_mini_tastatur.JPG

Da vores udgave af K65 RGB MINI er med Nordic layout, inkluderer Corsair lidt ekstra knapper i kassen. Blandt andet en Æ og Ø knap, samt en ekstra ESC-knap med et Corsair logo. Derudover er der en ekstra mellemrums-knap inkluderet, da den præmonterede er med et lidt sjovt design/mønster. Der er desuden også inkluderet et lille plastik værktøj, for let afmontering af knapperne.

K65_ekstra_knapper_inkluderet_værktøj_gaming_corsair_rgb_tastatur_k65_mini

Med styr på alt tilbehøret, kan vi nu vende blikket mod selve tastaturet og se hvad det er for en størrelse. Nu nævnte jeg mellemrums-knappen lige ovenfor. På billedet herunder, kan der tydeligt ses hvad jeg mener med det lidt specielle design/mønster som den præmonterede har. Dette er gjort for at give K65 RGB MINI lidt karakter, samt at det indbyggede RGB-lys i tastaturet kan skinne lidt mere igennem.

gennemgang_tastatur_k65_rgb_mini_corsair_overblik_design_layout tastatur

Hvis vi starter ud i den højre side af K65 RGB MINI tastaturet, var det første jeg bemærkede, at der ingen piletaster var? Dette er lidt et sjovt valg fra Corsairs side syntes jeg, men det skyldes naturligvis at der er meget begrænset med plads, når vi snakker 60% tastaturer. Dog vil jeg tillade mig at nævne at Cooler Master formåede at få plads til piletaster på deres SK622 tastatur i samme størrelse – dog på bekostning af en meget lille shift-knap i højre side. Ud over manglen på piletaster, er resten af layoutet (det der nu er) normalt og med normal størrelse knapper, her tænker jeg backspace, enter etc.

test_højre_side_k65_rgb_mini_genveje_ingen_piletaster_corsair_gaming

Forsætter vi over i den venstre side af tastaturet, er layoutet her helt normalt, og knapperne har igen de normale størrelser og placeringer. Der er naturligvis ingen F-knapper på et så lille tastatur, så det skal man selvfølgelig have i baghovedet. Personligt bruger jeg selv F-knapperne en del, især i spil.

venstre_side_flere_genveje_kompakt_layout_corsair_k65_rgb_mini

Nu hvor K65 RGB MINI er så lille som det er, men Corsair stadig ønsker at tilbyde en masse features, muligheder og genveje, hvad gør man så? Jo man giver da næsten hver eneste knap på tastaturet, en ekstra funktion. Til højre for mellemrums-knappen, finder vi en FN-knap, som åbner op for den sekundære funktion på alle knapperne der er markeret med dette på fronten der vender ud mod brugeren – se billedet herunder. Baggrundsbelysningen på tastaturet lyser dog IKKE de sekundære funktioner op, kun bogstaver, tal og symboler som er ovenpå knapperne, hvilket er lidt en skam.

genveje_svære_at_se_ingen_lys_igennem_corsair_k65_rgb_mini_tastatur

Vi har allerede set på det medfølgende USB-kabel, men ikke hvor det tilsluttes. Markeret med rødt på billedet herunder, ser vi USB-indgangen på K65 RGB MINI, som naturligvis er en hun USB Type-C port. For personer med OCD, kan placeringen her godt trigge en lidt, da porten ikke er placeret i midten på toppen af tastaturet, men derimod lidt mod venstre den side.

tilslutning_toppen_usb-c_stik_aftageligt_corsair_k65_tastatur_rgb_mini_mekanisk

Med et billede af K65 RGB MINI tastaturet ned af siden, kan vi se at der er en permanent vinkel, og at det faktisk er ret tykt, resten af dimensionerne taget i betragtning. Hele konstruktionen er i solid og hård mat plastik. Da der ganske simpelt ikke er plads til nogen top plade på så lille et tastatur, finder vi ikke lækker aluminium på toppen, som vi ellers plejer at se ved Corsairs tastaturer.

sideprofil_tykt_ingen_højde_justering_corsair_k65_rgb_mini_mekanisk_tastatur

I bunden på dette lille 60% tastatur, finder vi ikke alverden – faktisk næsten ingen ting. Der er fire små aflange gummifødder, og et klistermærke med model og serienummer, og det er sådan set det. Der er IKKE nogen form for højde justering eller andet på K65 RGB MINI. Det har den permanente lille vinkel som skallen er støbt i, og denne kan ikke justeres.

bunden_k65_mini_rgb_corsair_mekansik_gaming_tastatur_ingen_højrejustering

Under knapperne finder vi som nævnt Cherry MX kontakter. På vores eksemplar er det Cherry MX Red, men K65 RGB MINI er også tilgængeligt med både MX Speed og MX Silent, hvis de er mere dig. Bemærk desuden den hvide baggrund under kontakterne/knapperne, som bevirker at lyset spredes bedre. Bemærk desuden også de to mellemrums-knapper som er noget forskellige. Personligt er jeg mest til den normale uden det fancy mønster. Fun fact – det er det samme trekantmønster der bruges her, som vi har set på de seneste Corsair kabinetter.

Cherry_MX_red_corsair_k65_rgb_mini_mekanisk_gaming_tasatur

Med kablet tilsluttet til K65 RGB MINI tastaturet, er vi mere eller mindre klar til at få det tilsluttet, og se på hvordan det er at bruge. Det er sjovt at se hvor lille tastaturet egentlig er, ved siden af et ganske normalt USB-kabel. Knapperne der er brugt, er desuden PBT-knapper i høj kvalitet, hvilket betyder at bogstaver, tal og symboler ikke kan slides af, da de er trykket/smeltet sammen af to stykker plastik.

kabel_monteret_klar_til_brug_k65_rgb_mini_tatatur_corsair_keyboard

En lille decideret størrelses sammenligning skal i heller ikke snydes for, inden vi springer videre og tager et kig på softwaren til K65 RGB MINI. Nedenfor er det lagt op ved siden af min OnePlus 7 PRO smartphone, for at give en ide om hvor kompakt dette lille tastatur egentlig er. Men lad os nu få sluttet brættet til computeren, og få installeret noget software dertil, det er blevet tid til at kigge på Corsairs iCUE!

størrelses_sammenligning_oneplus_smartphone_mini_tastatur_mekanisk_corsair_k65_rgb_mini

 

Softwaren – Corsair iCUE

Jeg troede at jeg skulle til at repetere mig selv i dette afsnit, præcis som jeg plejer når vi har med iCUE, eller et hvert andet stykke software at gøre, for den sags skyld. Dog var det en glædelig overraskelse jeg fik, da jeg åbnede softwaren op til K65 RGB MINI tastaturet. Corsair har nemlig givet deres iCUE software en fed overhaling, hvilket både gør det mere moderne at se på, men også mere enkelt at bruge og finde rundt i. Lad os gennemgå det nye iCUE software trin for trin, og se hvilke muligheder der er med K65 RGB MINI tastaturet.

Nedenfor ser vi det billede man får frem, når man åbner softwaren op. På ”Home” menuen, får man et overblik over tilsluttede og understøttede produkter. I mit tilfælde er dette både bundkort, headset og to tastaturer – mit K100 RGB og så K65 RGB MINI som vi skal kigge på, så vi klikker der.

corsair_icue_software_rgb_styring_version_4_alt_et_sted_software_gaming_rgb

Når produktet er valgt, og man klikker på det, kommer man frem til menuen nedenfor. Her har man en række muligheder ude i den venstre side. Hvor nogle af dem minder meget om hinanden og stort set også gør det samme. På overbliksbilledet af tastaturet til højre, kan man også se lyset i realtid med de effekter man måtte have valgt. Da jeg kører orange og hvidt tema i setup, tilpassede K65 RGB MINI sig blot til de indstillinger der var sat på mit K100 RGB – fedt!

corsair_icue_software_rgb_styring_version_4_alt_et_sted_software_gaming_rgb

Klikker vi på det første menupunkt kaldet ”Key Assignments”, er dette stedet hvor du kan tilpasse hver eneste knap på K65 RGB MINI og hvad den skal gøre. Du kan optage macroer, redigere og tilpasse tingene præcis som du måtte have lyst til. Bemærk dog at alle indstillinger du foretager i denne menu gemmes på computeren i iCUE, og kræver at softwaren kører, for at du har adgang til dem.

corsair_icue_software_rgb_styring_version_4_alt_et_sted_software_gaming_rgb

Det næste menupunkt kaldet ”Hardware Key Assignments” går ud på det samme som ovennævnte, men her gemmes indstillingerne i stedet direkte på tastaturet i dets hukommelse. Corsair skriver at der er plads til maksimalt 50 profiler i den indbyggede hukommelse, alt efter kompleksitet og effekter, macroer etc. der er valgt.

corsair_icue_software_rgb_styring_version_4_alt_et_sted_software_gaming_rgb

Fortsætter vi videre til ”Lighting Effects” giver dette menupunkt næsten sig selv. Det er her du kan tilpasse lyset i dit K65 RGB MINI tastatur. Ligesom ved om programmering af knapperne, foregår dette også helt ned på den enkelte knap-niveau, så at du kan få tingene præcis som du har lyst til – præcis som vi kender det fra Corsair. Som ved Key Assignments, gemmes disse indstillinger også på computeren og kræver softwaren åben for at køre.

corsair_icue_software_rgb_styring_version_4_alt_et_sted_software_gaming_rgb


Ønsker du dit RGB-lir og effekter med på farten også, skal du lave dine ændringer og profiler i menuen ”Hardware Lighting” i stedet. Her gemmes alle dine indstillinger direkte på tastaturet, og du har derved alle dine RGB-effekter med på farten. Igen er det op til 50 profiler der kan gemmes, alt efter hvor avancerede indstillinger du har foretaget. Der er en række forskellige effekter, muligheder og naturligvis masser af farver at vælge iblandt. Dette gør sig gældende for både menuen ”Lighting Effects” samt ”Hardware Lighting”.

corsair_icue_software_rgb_styring_version_4_alt_et_sted_software_gaming_rgb

Går vi videre til ”Performance” finder vi her lidt enkle indstillinger, såsom hvad der skal ske når at Windows Lås knappen aktiveres, samt hvordan og hvilke farver dioderne skal lyse, når der optages marcoer og skiftes profiler.

corsair_icue_software_rgb_styring_version_4_alt_et_sted_software_gaming_rgb

Det sidste menupunkt kaldet ”Device Settings” er stedet hvor man kan åbne op for sluserne og mulighederne i den indbyggede AXON chip. Det er nemlig her du kan skrue K65 RGB MINI helt op på de vanvittige 8000 Hz i pollingrate, som gør at tastaturet opdaterer latterligt hurtigt. Dette er desuden også stedet hvor du kan tjekke for opdateringer til tastaturet, vælge layout og har hurtig kontrol for styring af lysstyrken i baggrundsbelysningen. Med det sagt, er det nu blevet tid til at vi bevæger os videre til test afsnittet, inden en konklusion banker på døren.

corsair_icue_software_rgb_styring_version_4_alt_et_sted_software_gaming_rgb

 

Testen – Brugen og Komfort

Vi har nu været hele vejen rundt om K65 RGB MINI tastaturet, og har set på hvad det har at tilbyde og hvordan det ser ud. Nu er det blevet tid til rent faktisk at bruge det og se hvordan det virker i praksis. Som altid har jeg delt det op i to kategorier, groft sagt – brugen og komfort, dertil kommer alt det løse såsom RGB-lyset og lignende.

Lad os starte ud med at knytte nogle ord til komforten på dette lille tastatur. Jeg må indrømme at jeg blev en smule skeptisk, da jeg bemærkede at der ikke var mulighed for at justere vinklen/højden på K65 RGB MINI, men at man er låst til den vinkel som Corsair har valgt for dig. På mit eget K100 RGB har jeg det liggende fladt på bordet – ikke nogen vinkel eller justering der. Det betød derfor at K65 RGB MINI faktisk var noget højere og tykkere end hvad jeg var vandt til. Kanten fra bordet og op til selve tastaturet er ret høj på K65 RGB MINI, hvilket kan være et turnoff for nogle. Personligt er jeg også stor fan af håndledsstøtter, men det viste sig ikke at være et problem på dette lille tastatur, da det er så kompakt som det er, og man derfor ikke skal nå så langt op (F-knapperne) som på et normalt tastatur.

rgb_showoff_k65_rgb_mini_dagslys_corsair_gaming_tastaur_mekanisk

Alt i alt endte det faktisk med at komforten på K65 RGB MINI var ganske hæderlig, og der ikke rigtig var noget negativt at sige umiddelbart. Dog havde jeg stadig hellere set et normalt ”fladt” kabinet, og mulighed for justering af vinkel/højde. Det er altid bedre at have flere funktioner end man har brug for, fremfor at mangle dem senere. En ting man dog skal vende sig en hel del til, kommer ikke som nogen overraskelse – størrelsen. K65 RGB MINI er kun 60% af størrelsen på et typisk tastatur, og selvom layoutet mere eller mindre stadig er det samme som på et normalt tastatur, er det noget andet at skrive på, end et tastatur i fuld størrelse. Målgruppen for de små tastaturer er begrænset men den er der, personligt ville jeg aldrig kunne undvære mit numpad, samt piletaster, og sådan er der nok flere der har det. Men for den rette målgruppe (du ved hvem du er), er K65 RGB MINI virkelig fedt og lækkert lavet.

De mange ekstra funktioner og genveje, som er gjort muligt med FN-knappen skal man så vidt muligt huske i hovedet, eller i hvert fald prøve. Der er MANGE og eftersom at disse ikke er baggrundsbelyste, som toppen af knapperne, kan man på ingen måde se dem i et mørkt lokale. Så ønsker du for eksempel at skifte sang, mute eller bruge page-up er du prisgivet i mørket. Jeg ved godt at det er tæt på en umulig opgave at lave PBT-knapper som kan have lysgennemgang i både toppen og på siden, så man kan nok ikke få det hele. Ikke desto mindre er det alligevel et negativt punkt i min optik, selvom man nok vil kunne huske de mest gængse genveje med tiden.

corsair_tastatur_k65_rgb_mini_lys_rgb_mørke_klart_flot

Kontakterne som vores eksemplar af K65 RGB MINI blev leveret med, var Cherry MX Red, som er en kending ude blandt gamerne. Er du vandt til disse kontakter, er det kun et spørgsmål om størrelsen på selve tastaturet der kræver tilvænning, så er du good to go. Cherry MX Speed og MX Silent kan også vælges som kontakt-typer, hvis disse er mere din smag eller stil. Især MX Speed er jeg personligt stor fan af. Senest er Corsais OPX optiske kontakt dog blevet min klare favorit, men denne minder utrolig meget om MX Speed, når det kommer til aktivitetspunktet og kraften der kræves for at trykke på knapperne.

Det sidste jeg vil knytte et par ord til, er det indbyggede lys i K65 RGB MINI. Det er det velkendte Corsair RGB-lys vi finder her, som er lækkert at se på, klart og med masser af knald på. Som nævnt har du fuld kontrol over hver enkelt knap inde i iCUE softwaren, så at du kan få det præcis som du måtte have lyst til. Modsat stort set alle andre Corsair tastaturer, er der også et par genveje direkte på K65 RGB MINI, hvor at du kan skifte imellem nogle forskellige effekter, helt uden at have softwaren åben. Billederne her i test afsnittet taler næsten for sig selv, og giver en god ide om hvordan lyset i dette lille og yderst kompakte tastatur er. Med det sagt, er det nu blevet tid til at vi springer videre til en hurtig snak om prisen, efterfulgt af afrundingen i form af konklusionen.

testen_rgb_lys_gaming_gennemgang_komfort_corsair_k65_mini_rgb_keyboard

 

Pris

Da vi skriver denne test under NDA, er K65 RGB MINI ikke at finde i nogle butikker endnu. Dog har vi fået den vejledende udsalgspris at vide af Corsair, som lyder på 129,99,- Euro. Direkte omregnet til danske kroner, og vi lander på lige under 1000,- DKK. Sammenlignet med andre mekaniske tastaturer på markedet, er dette ikke helt ved siden af, selvom det er i den højere ende – især når vi tænker hvor ”lidt” tastatur man får for sine penge. Her tænker jeg naturligvis udelukkende fysisk, da K65 RGB MINI er meget lille og kompakt. Dog stadig spækket med features, masser af muligheder og den vanvittigt hurtige processering, takket være AXON chippen, der er bygget ind i dette lille mekaniske tastatur.

Ønsker du alle detaljerne fra Corsair selv, kan du besøge deres hjemmeside ved blot at klikke på banneret med deres logo nedenfor – åbnes i en ny fane.

 Logo_Blk_Horizontal.png

 

Konklusion

Lad os få sat de sidste ord på vores test og gennemgang af K65 RGB MINI tastaturet fra Corsair. Det har været en spændende og noget anderledes tastatur test, end hvad vi er vandt til her på Tweak.dk og ikke mindst fra Corsair. K65 RGB MINI er det første ægte minitastatur som Corsair har i deres line-up, og selvom de har gjort mange af tingene korrekt og spækket dette lille tastatur med features og muligheder, er der stadig et par ting jeg gerne havde set anderledes – lad os starte med dem.

Først og fremmest er jeg personligt ikke fan af at der ikke er nogle piletaster at finde på K65 RGB MINI. Jeg er med på at pladsen er meget begrænset når vi har med et 60% tastatur at gøre, men for eksempel konkurrenten Cooler Master formåede at få plads til piletaster på deres SK622, så det er muligt – dog på bekostning af en mindre shift knap i højre side. Ud over manglen af piletaster, havde jeg også gerne set at Corsair havde valgt at gøre kabinettet på K65 RGB MINI firkantet, og udstyret det med små ben der kunne klappes ud, som vi normalt ser. Jeg er ikke stor fan af ideen om én fixet placering som ikke kan justeres på nogen måde. Sidste negative punkt, er at der ingen baggrundsbelysning er på de sekundære funktioner på knapperne (dem der aktiveres via FN-knappen). Her skal man huske hvad der er hvad i mørket, da det er umuligt at se hvad der står på disse.

Med det sagt, så lad os snakke om de gode ting ved K65 RGB MINI tastaturet, der er heldigvis mange. Først og fremmest er der den ultra kompakte størrelse, som er i en helt speciel kategori, hvor der ikke findes særlig mange tastaturer, i hvert fald ikke sammenlignet med dem i normal størrelse. Der er et utal af funktioner og muligheder bygget ind i K65 RGB MINI, hvilket er virkelig imponerende. Langt de fleste ting som dette lille tastatur er i stand til, skyldes den kraftige hjerne i form af AXON chippen som Corsair har smidt i. Avanceret kontrol over knapper og lys i det nye iCUE software og pollingrate på op til 8000 Hz (!) er blot nogle. Ægte Cherry MX kontakter er monteret, ingen kopier her, og med aftageligt USB Type-C kabel, kan du også være sikker på ikke at lave noget skade under transporten, hvis du har K65 RGB MINI med på farten.

Alt i alt et ganske lækkert og habilt lille tastatur, som har mange af de funktioner vi typisk kun ser på meget større modeller (fysisk). Vi lander derfor på en samlet score der hedder 8/10, samt vores Safe Buy award i denne omgang. K65 RGB MINI gør rigtig mange ting korrekt, men der er også nogle ting der kunne have været gjort bedre/anderledes i min optik. Markedet for et tastatur i denne størrelse er lidt begrænset. Men dem dette tastatur henvender sig til, ved det selv og sidder nok og undersøger hvor det kan købes allerede nu. Jeg vil give Corsair en tommel-op for deres K65 RGB MINI tastatur, som er ret vellykket, især taget i betragtning af at det er deres første ultra kompakte tastatur i 60% formatet.

Godt

 • Ultra kompakt – stadig masser af funktioner
 • Leveres med Cherry MX kontakter
 • Solid byggekvalitet overall samt PBT-knapper
 • Uhyre hurtig 8000 Hz pollingrate (AXON chip indbygget)
 • Aftageligt USB Type-C kabel i lækker kvalitet
 • Nyt og opdateret iCUE software understøttes
 • Klassisk lækkert Corsair RGB-lys med et hav af muligheder
 • Masser af genveje via FN-knap…

Knap så godt

 • … dog er disse ikke oplyste af RGB-lyset
 • Ingen mulighed for justering af højde/vinkel
 • Der er ingen piletaster (set på konkurrenternes)

Score: 8 + Safe Buy award

 30_konklusion_k65_mini_rgb_corsair_gaming_keyboard_tastatur.JPG

Vores partnere