LEAK: Surface Go 2 benchmark afslører performance

Udklip
Surface Go 2 har været på alle tech-fans læber i et godt stykke tid nu, og der gode odds på, at Surface Go 2 ser dagens lys i 2020. Allerede i 2019 var der rapporter om, at Microsoft vil frigive en ny Surface Go, men desværre realiserede producenten den ikke.


Surface Go blev lanceret i 2018 og 2020 virker som en god mulighed for den næste generation træder ind på markedet. I anden halvdel af 2020 forventes Microsoft at lancere næste generation Surface Go, og det ser ud til, at enheden kommer på markedet med en ny low-end Intel-processor.

Seneste 3DMarks benchmark leak antyder, at Microsoft arbejder på Surface Go 2 med Intels Core m3-8100Y CPU. Der er to varianter af Surface-enheden, en med Wi-Fi og en anden med LTE + Wi-Fi. Begge Surface Go 2 modeller har 8 GB RAM og 128 GB SSD lagerplads fra Toshiba.

Den efterhånden aldrende Pentium Gold 4415Y CPU, der findes i Surface Go, erstattes med en nyere version, og Surface Go 2 kunne potentielt også tilbydes med Intels low-end Pentium Gold processor.

surface go 2 leak.JPG

surface go 2 nyt leak.JPG

Imidlertid er benchmarkes for Pentium Gold-varianten endnu ikke listet via Geekbench og 3DMark.

Core m3-8100Y CPU’en kan tilbyde både ydeevne og batteri-forbedringer i forhold til den originale Surface Go.

Når det gælder design, vil Microsofts Surface Go 2 beholde den sølvmagnesiumlegerede finish, og 10 tommer (1800 x 1200-pixel) display, men der vil helt sikkert være mindre designjusteringer at finde, når først Microsoft slipper Surface Go 2 fri.

Priserne forventes at svare til den foregående generation, hvilket betyder, at Microsoft kunne sælge basismodellen til $ 399.

Ifølge jungletrommerne, afslører Microsoft Surface Go 2 og Book 3 under et forårsevent i New York – medmindre denne udsættes på grund af coronavirusset.


Source & Imagecredit:

Geekbench