To nye Acer Swift laptops annonceret

Acer Swift Edge 16
Acer har i går annonceret nye modeller af Acer Swift Edge 16 og Acer Swift Go 14 bærbare computere, der kombinerer AI-kraft og innovative funktioner i stilfulde, tynde og lette enheder.

De seneste tilføjelser til Swift-serien har AMD Ryzen 8040 Series processorer med op til AMD Radeon 780M grafik og udstyret med Ryzen AI for alsidig ydeevne og support til Acers AI-drevne funktioner som Acer PurifiedVoice, Acer PurifiedView, og den nye Acer LiveArt fotoredigeringsfunktion.

SA-02.png

Intuitiv kontrol og problemfri navigation på AI-pc'er er muliggjort takket være AcerSense™-applikationen og Copilot i Windows med øjeblikkelig adgang via dedikerede taster. Brugerne kan også værdsætte klare billeder og rige farver under arbejde eller streaming gennem OLED-bærbarcomputernes skærme samt Microsoft Pluton-teknologi, der er aktiveret som standard, for at hjælpe med at sikre enheder, personlige data og krypteringsnøgler.


Udnyttelse af AI-kraften med AMD Ryzen 8040 Series Processorer

Designet til at levere førsteklasses AI-oplevelser og pålidelig ydeevne til daglig produktivitet, er Swift Edge 16 og Swift Go 14 bærbare computere drevet af AMD Ryzen 8040 Series processorer med indbygget Ryzen AI-teknologi. AMD's seneste processorer muliggør den effektive fordeling af AI-opgaver mellem acceleratorer på NPU, GPU og CPU for at forbedre brugeroplevelserne med AI-teknologi på enhederne. Den udnytter AMD's "Zen 4" processorarkitektur med op til otte kerner og leverer op til 16 tråde af behandlingskraft, så kreative fagfolk og almindelige brugere kan forvente hurtig, strømeffektiv databehandling og længere batterilevetid på de ultratynde Swift-bærbare computere.

Swift-Edge-16_Ray_SP_02.png

Understøttelse af AI-funktioner supplerer yderligere appel og brugervenlighed af Swift-bærbare computere til forskellige brugere og funktioner. Den daglige AI-medhjælper kan tilgås med et enkelt klik på den dedikerede Copilot-tast, der udnytter AI-kraften til at optimere tid brugt på opgaver under arbejde eller skabelse. Acers AI-drevne løsninger som Acer PurifiedView og Acer PurifiedVoice forbedrer konferencesessioner, mens Acer QuickPanel tillader hurtige og nemme justeringer til videokonferencetools. AcerSense-værktøjet hjælper brugerne med at tage kontrol og styre enhedssystemer med et enkelt klik på AcerSense-tasten, og den nye Acer LiveArt-funktion bruger AI-teknologi til hurtigt at redigere billeder med et kontrolpanel, der straks dukker op, når der tages et billede eller et skærmbillede på enheden.


Acer Swift Edge 16: Hvor ydelse møder mobilitet

Acer Swift Edge 16 er designet til at levere optimal ydeevne uden at gå på kompromis med bærbarheden. Indkapslet i et ultratyndt og let magnesium-aluminiumslegeringschassis, der måler kun 1,23 kg og 12,95 mm i højden, blander det elegante design form og funktion, mens det huser kraftig hardware, der kan håndtere dagens AI-krav og mere. 

Swift-Edge-16_Ray_lifestyle_05.jpg

Den drives af op til AMD Ryzen 7 8840U octa-core processor, integreret med AMD Radeon 780M grafik og AMD Ryzen AI, og leveres med op til 32 GB LPDDR5 RAM og op til 2 TB PCIe 4.0 SSD-lager. Parret med Acers egne AI-løsninger er den bærbare computer klar til at håndtere daglige databehandlingsopgaver og er klar til at bringe AI-oplevelser tættere på brugerne.

Swift-Edge-16_Ray_SP_05.png

Swift Edge 16 praler af en 16-tommers 3.2K OLED-skærm, der er i stand til at vise fantastiske visuelle og farvehøjdepunkter takket være dens 120 Hz opdateringshastighed og 100% support til DCI-P3-farveskalaen. De smalle rammer, mindre end 0,2 ms responstid og VESA DisplayHDR™ True Black 500-certificering fremhæver yderligere den enestående visuelle klarhed på OLED-bærbarcomputeren.

Swift-Edge-16_Ray_lifestyle_02.jpg

Enheden giver også brugerne en fordel med hensyn til tilslutning og sikkerhed med Wi-Fi 7 kompatibilitet for at sikre hurtige netværkshastigheder på op til 5,8 Gbps og lave latenser på under 2 ms, mens secured-core PC-funktionerne Microsoft Pluton holder enheden beskyttet mod moderne cybertrusler. Til ekstra bekvemmelighed leveres Swift Edge 16 med alle de essentielle porte til brugernes rådighed; HDMI 2.1 port, to USB Type-C porte (der understøtter USB4® med hastigheder på 40 Gbps, DisplayPort og USB-opladning), to USB Type-A porte og et MicroSD-kortslot.

Acer Swift Edge 16 lander i butikkerne i Q2 med en vejledende salgspris startende på 9.999 kroner.


Acer Swift Go 14: Lås AI op På Farten

Acer Swift Go 14 er en kraftfuld enhed, der kan håndtere de mest krævende arbejdsbelastninger med lethed. Den har op til en AMD Ryzen 9 8945HS octa-core processor, AMD Radeon 780M grafik og Ryzen AI, der leverer op til 60% forbedret AI-ydelse fra den forrige generation for at give brugerne forbedrede AI-oplevelser på farten. 

Swift_Go_14_lifestyle_02.jpg

Den bærbare computer understøtter op til 32 GB LPDDR5X-hukommelse og op til 2 TB PCIe Gen 4 SSD, og arbejder hånd i hånd med Acers egen AI-teknologi, hvilket gør oplevelser mere problemfri og fornøjelig på enheden. Processorerne er også integreret med en Microsoft Pluton sikkerhedsprocessor for at forstærke Windows 11 PC'ens beskyttelse af følsomme data og oplysninger.

SA-03.png

Brugerne forkæles med glatte, iøjnefaldende visuals på den 14-tommer bærbare computer med op til en 2,8K OLED-skærm og en 90 Hz opdateringshastighed eller en berøringsfølsom mulighed på en IPS LCD (1920x1200) skærm til brugere, der foretrækker at trykke og svirpe. Den tynde og lette aluminiums krop bidrager til enhedens visuelle æstetik og er skræddersyet til dynamiske livsstil, mens den fuldt udtrækkelige 180 graders hængsel og OceanGlass touchpad med 44% større plads gør det lettere at arbejde og rulle i enhver indstilling.

Swift_Go_14_lifestyle_03.jpg

Ud over disse funktioner har Swift Go 14 produktivitetsfremmende teknologi såsom et 1440p QHD-webkamera, et 100W batteri med hurtig opladning, Wi-Fi 6E kompatibilitet og essentielle tilslutningsfunktioner; dobbelte USB Type-C porte, der også understøtter USB4, DisplayPort og USB-opladning, en HDMI 2.1 port, Bluetooth 5.3 og et MicroSD-kort.

Acer Swift Go lander i butikkerne i Q2 med en vejledende salgspris startende på 7.699 kroner.


LÆS OGSÅ: 

Lenovo præsenterer gennemsigtig laptop i MWC 2024

Razer Blade 14 - RTX 4070 - Anmeldelse

M3 Chips i nye MacBook Air og iPad Pro

Vores partnere