Apple WWDC, Microsoft pressemøde og E3 støder sammen!

Apple, Microsoft og E3 kommer til at kæmpe om din opmærksomhed i 5 dage midt i juni. Hvad kan vi mon forvente af giganterne?

Går du op i at følge med i de seneste nyheder indenfor elektronik? Så kan vi godt love dig for at du får nogen travle dage her midt i juni måned.

 

Apple afholder, naturligvis fristes man til at sige, WWDC (World Wide Developers Conference) i San Francisco fra 13-17. juni. Derudover afholdes den store spil og gaming konference E3 fra 12-16. juni.

E3 byder på pressekonferencer 12. og 13. juni, og showroom d. 14., 15. og 16. juni.

 

Apple har naturligvis valgt at lægge deres keynote, som de plejer, på den første dag af WWDC, kl. 10 østkyst tid. Lynhurtig hovedregning siger at det betyder man kan følge den i Danmark 13/6 kl. 19:00. Du kan følge WWDC på diverse streams online, men også live hvis du eksempelvis har et AppleTV.

 

Microsoft ser dog ud til at ville battle med Apple om din opmærksomhed. De har nemlig planlagt deres pressemøde til 13/6 kl. 9:30 lokal tid. Det betyder du kan følge det i Danmark 13/6 kl. 18:30. Hvad Microsoft vil fortælle om? Ja, det er ikke fuldstændig klart - men indtil videre ved vi at der vil komme nyheder omkring Xbox One, Microsoft Hololens og potentielt noget streaming/hjemmekontrols device á la Chromecast og Apple TV.

 

Vi følger naturligvis med her på Tweak, så du ikke går glip af nyhederne!