Nu er det slut med at bruge Yahoo mail

Nu er det slut med at bruge Yahoo mail, hvis du benytter dig af Ad blocker programmer. Mange medier er meget afhængig af reklame indtægterne for at få tingene til at hænge sammen, og brugen af Ad Blocker gør ikke dette nemmere, så derfor bukker mange under hver eneste dag.

Ad blockers, er ikke nogen ny aktør i nyhederne hverken på Twak.dk eller hos andre medier, og nu er de igen i søgelyset mht. den brutale måde de straffer især medierne på, men nu får brugerne også en spand mudder. Dog skyldes det ikke selve firmaet, der står bag .


Alt tyder på, at Yahoo har valgt at ”straffe” de brugere der benytter deres tjeneste, og ligeledes har installeret omtalte Ad blockers på deres maskine. Tiltaget fra Yahoo, som tydeligvis er ramt af tjeneste fra Ad blocker, kommer ved at Yahoo har blokkeret for adgangen til folk Yahoo mail, som det tydeligt fremgår af nedenstående billede.

 


Om taktikken fra Yahoo virker, må tiden vise, og måske ender det bare med de sender deres brugere over til en anden e-mail udbyder.


Problemet med Ad blockers ligger basalt i, at medier som f.eks. Yahoo, som tilbyder delvist gratis indhold på deres platform, er meget afhængig af reklamerne vises på deres side. Når disse så blokkeres af f.eks. Ad blockers, så rammer det dem på pengepungen, og derfor vil mange medier føle sig presset til at gøre et tiltag. Der er ingen tvivl om, at det voksende rug af tjenester som Ad blockers, vil ramme mange medier, og derfor ende med mange simpelthen må lukke. I sidste ende rammer det brugerne, der mister gratis tilgang til nyheder m.v. og dermed ender med at skulle betale for at kunne tilgå indhold.


.

Vores partnere