Tweak News - Uge 14

Påskeferien er bag os og vi har et frisk afsnit af Tweak News klar til jer. Denne gang kigger vi på et potentielt snarlig release af PlayStation 5.

Vi er kommet godt igennem påskeferien, og er tilbage på sporet igen. Så mandag betyder igen Tweak News. Vi er bl.a. et smut forbi Nvidias GPP, Eterium mining, kommende Playstation 5 specs og selvfølgelig vores løbende giveaways. Så se med på vores YouTube kanal. 

 

Husk ligeledes at følge med i vores Far Cry 5 Giveaway i vores Facebookgruppe HER
Vi trækker vindere senere i dag. 

 

 

Dette afsnit af Tweak News er sponsoreret af:

 

Labtech Data:

Hos Labtech Data finder du kun IT specialister, som har bred viden om alt inden for IT og elektronik. Medarbejdernes passion for elektronik og IT, kommer til udtryk i den gode service og det høje vidensniveau. Uanset om du har en iPhone med flækket skærm eller en langsom computer, som ikke vil starte, står vores eksperter på spring for at hjælpe med dit elektronik problem.
 

Læs mere om Labtech Data

 

Playgames.dk:

 

Playgames.dk har digitale spil til Steam, Origin, Uplay, Blizzard og en masse andre digitale platforme på PC og Mac. Er du mere til konsollerne, har de også et begrænset udvalg af spil til Nintendo Switch og Xbox One. Uanset hvad du foretrækker, er alle spil med lynhurtig digital levering, så du er i gang med det samme.

 

Læs mere om Playgames.dk HER