Dette bringer Windows 10 20H1 med sig i Q1 2020

getmedia
Med planlagt lancering af Windows 10 20H1 opdateringen, kommer en række nyheder med i kølvandet, som forhåbentligt bliver mindre problemfyldt end seneste tids kaotiske Windows opdateringer. Vi har samlet lidt af nyhederne, som Windows 10 20H1 bringer til overfladen.


Windows 10's næste store funktionsopdatering kodenavn ”20H1” er i øjeblikket under udvikling, og det oplyses, at den frigives tidligt i 2020.

Alle der er tilmeldt Windows Insider-programmet, kan få adgang til en tidlig preview-udgave af Windows 10 20H1-opdateringen.

Ifølge et leak har Microsoft færdiggjort nøglefunktionerne i opdateringen, og deres RTM candidate vil efter signende blive valgt i midten af december. Tidligere var Windows 10 20H1 planlagt til frigivelse i foråret 2020, men det ser ud til, at vi måske vil se opdateringen ankomme tidligere end forventet.

Cortana

Microsoft adskilte Cortana fra søgefeltet med lanceringen af Windows 10. maj 2019-opdateringen for at udvikle begge funktioner uafhængigt. Windows Search har allerede modtaget flere forbedringer gennem maj 2019-opdateringen, men i 20H1-udgivelsen får Cortana en større overhaling.

I Windows 10 20H1 er Cortana blevet opdateret for at blive mere tastaturvenlig end tidligere og med forøget fokus på tekstbeskeder.

Med andre ord kan du skrive kommandoer som vejr, opgave, påmindelser, møder og andre spørgsmål og forvente et svar fra Microsofts digitale assistent.

Microsoft opdaterer også Windows Update-siden med oplysninger om valgfri opdateringer (drivere, månedlige sikkerhedsopdateringer, som ikke er sikkerhedsrelaterede og andre programrettelser). Valgfrie opdateringer registreres automatisk og vises på en ny side, som du kan få adgang til fra Indstillinger> Opdatering og sikkerhed> Windows Update> Vis valgfri opdateringer.

Interfacet opdateres

En dedikeret side med valgfri opdatering betyder også, at du ikke længere behøver at gennemse Enhedshåndtering for driveropdateringer eller brug af tredjepartssoftwaren til dette. Valgfrie opdateringer kan muligvis også hjælpe dig med at opdatere bestemte drivere, skønt de nyeste drivere kun tilbydes via producentens websted.

Bluetooth pairing 

Windows kan automatisk registrere en understøttet Bluetooth enhed som Surface tastatur og mus, når de placeres i nærheden af pc'en og starte parringsprocessen. Dette sparer tid, da du ikke behøver at åbne Indstillinger og tilgå Bluetooth.

Med Windows 10 20H1-opdatering forklarer Microsoft, at de forbedrer Bluetooth-parringsoplevelsen med følgende:

Bluetooth-parring sker i selve Action Center.

Hurtigere parringstid.

Knappen Afvis er tilføjet.

Cloud Recovery

Tidligere har Windows tilladt brugere at geninstallere / nulstille operativsystemet med en lokal kopi af systemet, gendannelsesdrev og DVD. Windows 10's 20H1 opdatering tilbyder nu en ny Cloud Recovery-funktion, der hjælper dig med at bruge en hurtig internetforbindelse til at fremskynde gendannelsesprocessen.

Cloud-download-in-Windows-10.jpg

Med Cloud recovery kan du downloade et Windows 10 image direkte fra Microsofts servere og udføre en nulstilling af systemet uden et gendannelsesdrev eller en disk.

Jobliste

Microsoft tilføjer en GPU-temperatur overvågning og disketype option til joblisten (Task Manager)

Foruden forbedring af Task Manageren, opdaterer Microsoft også deres Game Bar med en indbygget FPS-funktion til at hjælpe dig med at overvåge spillets performance.


Kilde & Image credit:

Microsoft