Google Search-bug forhindrer indhold indekseres

google
Google Search står over for indekseringsproblemer den 2. juni 2020, og fejlen forhindrer brugere i at spotte nyt indhold på tværs af søgemaskinen. I henhold til flere rapporter vises nyt indhold ikke i søgeresultaterne i Search og Google News.


Denne indekseringsfejl påvirker websteder i webversionen af Google Search og Google News.

På Twitter markerede flere brugere problemet med deres egne websteder, mens andre bemærker, at nogle artikler stadig bliver indekseret.

Det er især store udenlandske medier, som melder om problemer - herunder WSJ, New York Times, CNN og Fox News. Her meldes der om mangel på indekseret indhold inden for de sidste par timer.

Det er værd at bemærke, at hverken webudgivere eller brugerne kan gøre noget ved indekseringsproblemerne. Vi nå derfor vente på Google retter fejlen.

Opdateres løbende...

Opdatering 1: Google har erkendt, at der er indekseringsproblemer i Google-søgeresultater. Google fortæller "vi oplever i øjeblikket indekseringsproblemer, der i nogle tilfælde kan forårsage uaktuelle søgeresultater."we're currently experiencing indexing issues that may cause stale search results in some cases”