Microsoft bekræfter: Windows 10X er lynende hurtig

439px-Microsoft_logo.svg (1) (1) (1) (1)
Microsoft har nu bekræftet, at Windows 10X vil have hurtigere installering af opdateringer 'under 90 sekunder'. Windows 10X kræver hertil kun en kort genstart, når du installerer funktionsopdateringer.


På Microsofts 365 Developer Day har virksomheden bekræftet, at Windows 10X vil have hurtigere Windows Update-oplevelser end hidtil, der skal holde fuld funktionsopdateringer nede under 90 sekunder, når de kræver en genstart. Dette er en enorm forbedring i forhold til Windows 10, som kan tage alt fra 5-20 minutter om at installere en funktionsopdatering, inden systemet er klar til at genstarte.

Dette er muligt takket være måden Windows 10X er installeret på enheder ved hjælp af OS state seperation, der holder det faktiske operativsystem adskilt fra app-filer og brugerfiler. I lighed med Android og Chrome OS, vil Windows 10X installere funktionsopdateringer til en offline partition og blot skifte til den partition, når opdateringen er færdig med installationen.

På denne måde er Microsoft i stand til at opnå funktionsopdateringer, der installeres så hurtigt. Dette skulle ligeledes reducere nedetid på enheden, når en funktionsopdatering stilles til rådighed, og kan endda bane vejen for en verden, hvor ”funktionsopdateringer” behandles ligesom enhver anden opdatering og kommer hyppigere ud til Windows update.


Source & Image credit:

Microsoft