Windows 10 KB4532693 forårsager nu bootfejl

15533847633_03e4b24d43 (1) (1)
Windows 10 KB4532693, som er en sikkerhedspatch med flere rettelser til tidligere bugs i Windows 10, har tilsyneladende været en kilde til problemer for tusinder af brugere. Flere af de ramte melder om tabte systemfiler, mens andre rapporterer om, at Microsoft har flyttet alle deres skrivebordsdata til en midlertidig mappe. Nu støder så en opstartsfejl til rækken af problemer for Microsoft.


Microsofts seneste opdatering har ikke gjort stakken af problemer mindre for Microsoft. Nu meldes der om flere problemer i forbindelse med Build 18363.657 eller Build 18362.657. Opdateringen, som tidligere resulterede i mistet filer, forårsager nu også bootfejl.

Brugere advarer om, at Windows 10 KB4532693 kan gøre, at du ikke kan starte op efter installeringen af Microsofts anbefalede sikkerhedspatch fra11. februar. Patchen tyder nu på også forårsager BSOD (Blue screen of death blå skærm og opstartsfejl. Den eneste umildbare løsning af opstartsproblemet gendannelse af systemet. 

Der er endnu ikke konkluderet på årsagen til problemet med opstartsfejl, og Microsoft har heller ikke officielt bekræftet problemet. 

Microsoft har dermed åbenlyse problemer med såvel kumulative og funktionsopdateringer, og hver eneste opdatering, der blev frigivet inden for det sidste år, forårsager fortsat nye problemer.

Spoler vi tiden tilbage til Windows 7 og Windows-opdateringer, tilbød Windows 7 operativsystemet mere kontrol over hver opdatering, så du selektivt kunne installere den ønskede patch. I Windows 10 installeres sikkerhedsopdateringer og månedlige opdateringer automatisk (medmindre du selv foretager ændringer), og der er tydeligvis tidspunkter, hvor en opdatering kan forårsage mere skade end gavn.

Følg disse trin for at afinstallere KB4532693:

Hvis opdateringen fra februar skaber problemer, kan du altid fjerne den og sætte opdateringer på pause i en uge eller en måned indtil Microsoft forhåbentligt får løst stakken af bugs.

afinstallering af Windiws 10 februar patch.JPG

opstartsproblemer februar patch windows 10.jpg - Microsoft

Click the Startup Settings” option and select restart to boot into Safe mode.

Når har fået computeren i fejlsikret tilstand, kan du gå til appen Indstillinger og afinstallere programrettelsen.

Hvis fejlsikret tilstand ikke ser ud til at løse problemet, skal du bruge Systemgendannelse til at bringe tingene tilbage til en fungerende tilstand, hvis du vel og mærke har oprettet dette tidligere.

11. februar frigav Microsoft også en anden buggy-opdatering "KB4524244", og den er siden blevet fjernet, efter at brugerne rapporterede forskellige fejl ind til producenten. 

Nu må vi væbne os med tålmodighed, indtil Microsoft melder noget officielt ud.


Source & Image credit:

Techworm

Vores partnere