Windows 10 leak afslører spændende ændringer

C25TDecMZxYhLgJtaTJuuP-650-80 (1)
Der er flere meget efterspurgte funktioner på vej til Windows 10, som forventes at komme med Windows 10 20H2-opdateringen, som rygtes frigives i oktober. Windows 10 Build 19603 indeholder dermed potentielt også den nye lydstyrkekontrol, der antyder, vil være en ny måde at justere dit systems lyd.


Det nye lydstyrkekonstruktion ser ud til at være inspireret af Windows 10X, og derfor kommer med Fluent Design, hvilket faktisk er en god ting, da brugerne har bedt om nogle nye designelementer.

I øjeblikket er Windows 10’s indbyggede lydstyrkekontrol tilgængelig via ikonet for højttaleren på proceslinjen, temmelig grundlæggende, men det ser ud til, at det vil blive opdateret til at blive meget mere nyttigt end på nuværende præmis. 

ny volumekontrolmenu på vej i Windows 10.JPG

Som du kan se på ovenstående screenshot, understøtter den nye lydstyrkemenu stadig tredjeparts apps som Spotify. Det har også multimedieafspilningskontroller, så du kan afspille, pause, springe nummer over og justere lyden, når du spiller musik.

Hvis musikken leveres med album-layout og meta-information, vises detaljer som sangeren, albummet eller serienavnet også. 

Microsoft tester en anden funktion i form af en ‘What’s new’ side i indstillinger, som vil fremhæve de nye funktioner i OS og den er skjult i koden, fordi den endnu ikke er klar til forbrugere.

Den nye lydstyrke menu dukkede op i Windows 10 20H2 annonceringen, og vi vil sikkert præsenteres for mere om dette, når den er klar.

Relaterede artikler:

Windows 10 version 2004 gennemgang

Windows 10 opdatering skaber kaos

Nye Microsoft Edge funktioner på vej


Source & Image credit:

Microsoft