Windows 10 opdatering skaber kaos

C25TDecMZxYhLgJtaTJuuP-650-80
Windows 10 er blevet forankret i noget man efterhånden kan kategorisere som opdateringsmishandling, det ser ikke ud til problemerne er blevet mindre med seneste kumulative opdatering. Flere problemer er stødt til, og denne gang meldes der om mere alvorlige problemer, hvor computeren direkte kan tage skade.


Windows 10 KB4541335, er en valgfri opdatering, der sigter mod at rette fejl i Windows 10 november 2019 opdateringen og maj 2019 opdateringen. Alt er dog langt fra fryd og gammen, da de Windows 10 KB4541335t efter signende både skaber problemer såvel som at rette dem. 

I vores artikel om Microsoft: Erkender internetproblemer i Windows 10, kom vi ind på problemer med computere der rebooter eller crasher, manglende performance, høj CPU-brug og siden er meldinger om input-delay også stødt til. 

Selvom det endnu ikke fremgår klart, hvor mange brugere der kan blive negativt påvirket af denne kumulative opdatering, har Windows Latest fremhævet yderligere påståede problemer med KB4541335, sandsynligvis fordi flere og flere mennesker installerer denne opdatering som tiden går.

I løbet af weekenden, blev der føjet endnu en klage til rækken, hvor en bruger direkte hævder, at hans computer er bricked som følge af Windows 10 KB4541335 opdateringen. 

“My machine bricked all night and I had to unplug and roll back. Finally, after about 30 minutes it uninstalled and I could go to Settings and pause updates for a month. This is happening way too often.”

- Windows Latest 

Også på Microsofts Answers.com er der yderligere klager, herunder en ejer af en bærbar, der hævder at være ramt en anden alvorlig fejl: “On the last 2 occasions I installed the optional KB4541335, upon reboot, the machine reported NO Operating system could be found.”


Ingen opdatering om opdateringen

Microsoft har endnu ikke officielt bekræftet problemerne forbundet med KB4541335. Der kan naturligvis være tale om et begrænset omfang af brugere, der oplever problemer med KB4541335. Da opdateringen er valgfri, skal du måske overveje en gang ekstra, om du vil tage chancen, eller vente på den store Windows 10 version 2004 opdatering, som efter signende har et hav af rettelser med i bagagen. 

Hvis du har installeret KB4541335 og oplever problemer, er den bedste umildbare løsning at slette opdateringen.

Sådan fjerner du Windows opdatering:

1. Åbn indstillinger

2. Klik på Opdatering & Sikkerhed

3. Klik på Vis opdateringsoversigt

4. Søg efter KB4535996. Finder du denne, så afinstaller den fra kontrolpanel

5. Genstart


Fik du læst:

Google + 10 ting som gør en forskel

Nye Microsoft Edge funktioner på vej

Microsoft Edge er nu den 2. mest populære browser

Microsoft: Massive forbedringer til Windows 10

10 måder til at optimere en langsom pc

Sådan downloader du Microsoft Edge til Windows 10


Source & Image credit:

Microsoft, Answers forum, Windows Latest