Medlem af Tweak: Aktiv bruger af vores fællesskab!

member_artikel_top3
Tweak.dk har gennem 20 år skabt et community, som har udviklet sig til et af Danmarks og Nordens største online tech-medie, og vi giver nu vores brugere en unik mulighed for at blive "Medlem af Tweak".

Det er vores fortsatte ønske at udvikle og styrke Tweak som et af Danmarks og Nordens største online communities med god kontakt til vores læsere og markedet.

Derfor har vi lanceret et nyt tiltag, som vi kalder "Medlem af Tweak". Det er et projekt, vi har søsat for at skabe et godt fundament for fortsat at levere relevant og informativt indhold inden for hardware, tech og gaming. Med Medlem af Tweak vil vi både kunne gøre Tweak endnu bedre og give Jer, vores læsere, mulighed for at vinde fede produkter.

Lad os bare være ærlige! Det koster penge at drive et site som Tweak.dk. Specielt når vi gerne vil fortsætte med at udvikle os og prøve nye ting. En normal løsning for at få penge i kassen, som onlinemedie, er at drukne siden i reklamer eller gemme store dele af indholdet bag en betalingsvæg. 

Læs mere om Medlem af Tweak.medlem-af-tweak-batalingsmur


Det vil vi gerne undgå, og derfor lancerer vi Medlem af Tweak. Konceptet skal være med til at underbygge vores målsætninger, så alt vores indhold forbliver frit tilgængeligt for alle - hvad enten du vælger at blive en del af Medlem af Tweak eller ej.

Medlem af Tweak giver dig mulighed for deltage i løbende konkurrencer om lækker hardware og gadgets og samtidigt er det med til at hjulene fortsætter med at dreje på Tweak. Det kan både være økonomisk gennem vores SILVER eller PLATINUM medlemskaber. Det kan dog også sagtens være ganske gratis ved blot at blive en aktiv del af vores online community. 

Som medlem, er du sikret deltagelse om at vinde fede produkter måned efter måned hvad enten du er gratis eller betalende medlem.


medlem-af-tweak-vind-hardware

På Tweak vil vi nemlig gerne give tilbage til vores brugere. Uden Jer ville vi slet ikke være her og have muligheden for at beskæftige os med det vi gør. Så vi siger tak for støtten, ved at give alle der tilslutter sig Medlem af Tweak, muligheden for at vinde en masse lækre præmier.

Læs mere om præmier.


Hvad skal du gøre for at være med?

Det er heldigvis ret simpelt at være med. Hvis du allerede har en profil på Tweak.dk eller vores forum, kræver det blot at du opdaterer dine oplysninger. For at være blive en del af Medlem af Tweak skal vi bruge lidt supplerende oplysninger. Du skal bare logge ind på din profil i øverste højre hjørne af Tweak.dk.

medlem-af-tweak-log-ind

Når du er logget ind er det blot at opdatere de manglende oplysninger og vælge hvilken af de tre medlemskaber du ønsker. Slut af med at klikke opdater og så er du med i puljen til næste lodtrækning. 

Den vigtigste beslutning er hvilket af vores tre medlemskaber du skal vælge. De bedste muligheder for at vinde hardware og gadgets finder du i vores SILVER og PLATINUM medlemskaber.  


medlem-af-tweak-trin


Læs mere om vores forskellige medlemskaber og betingelser her. 

Det kan dog også være helt gratis at være Medlem af Tweak via vores BASIS medlemskab. Her er der stadig gode muligheder for at vinde i de løbende konkurrencer men præmiepuljen er mindre end for vores SILVER og PLATINUM medlemmer. 

Du kan naturligvis altid ændre eller opsige dit medlemskab. Der er ingen binding, så du er kun medlem så længe, som du ønsker at være det.

Ny bruger?

Hvis du endnu ikke har en profil så skal du oprette en. Det kan du gøre via login knappen i øverste højre hjørne af siden. Her kan du taste alle de nødvendige oplysninger ind med det samme, og vælge hvilket medlems trin du ønsker.


medlem-af-tweak-ny-bruger

Hvis du ønsker at ændre dit medlemskab, kan dette gøres via din profil på siden. Den finder du via profilmenuen i øverste højre hjørne på siden. Her kan du også løbende holde øje med præmiepuljerne, og hvor mange point du har til næste trækning.


Vores partnere