Innnovative produktdesigns spottet i crowdfundings

Reevo Hubless ebike ny front
Er du på udkig efter efter nogle seje nye produkter? Jeg har samlet en række af de mest innovative produktdesigns inden for crowdfunding.

Blandt listen af produkter finder du den transformerende stol, der konverteres til ti positioner, så du kan sidde komfortabelt hele dagen. Og der er endda et smart spejl, der tracker din huds sundhed. Hertil Harman Kardon-højttalere, der giver den fedeste lyd i noget så anderledes som et smart-spejl. Produktdesignene på denne liste imponerer ikke kun, men løser også mange af de problemer, du støder på i din hverdag.

Anytongs Flatware Converter

Anytongs Flatware Converter.JPG

Det første produkt på listen i vores samling af de mest innovative produktdesign inden for crowdfunding er Anytongs Flatware Converter. Denne gadget forvandler to redskaber til køkkentænger og erstatter flere i en og samme løsning, som normalt ville få køkkenskuffen til at bugne. Bedst af alt er Anytongs Flatware Converter kompatibelt med næsten enhver bestik du måtte have i hjemmet.

Anytongs Flatware Converter closeup.JPG


BeYou Transforming Chair

BeYou Transforming Chair.JPG

Sid som du vil med BeYou Transforming Chair. Denne seje stol har over 10 siddepladser i en og samme produkt, der tilpasser sig dit komfortniveau og din livsstil. Du kan flytte nakkestøtten og armlænet til en mere behagelig position, mens du arbejder eller ser en film. Endelig kan hver fløj af stolen tilpasses til fem positioner.

BeYou Transforming Chair. billede 2.JPG

BeYou Transforming Chair. billede 3.JPG

Zmirror All-in-One Smart Mirror

Zmirror All-in-One Smart Mirror.JPG

Et andet af mine foretrukne innovative produktdesign inden for crowdfunding er Zmirror All-in-One Smart Mirror. Dette smarte spejl fungerer som en personlig assistent med integration af Amazon Alexa stemmestyring. Det tracker og vurderer også din hudtilstand og så er enheden udstyrer med højttalere fra Harman Kardon, de samme som findes i luksusbiler blandt andet.

Zmirror All-in-One Smart Mirror 2.JPG

Zmirror All-in-One Smart Mirror 3.JPG


Reevo Hubless eBike

Reevo Hubless eBike.JPG

Vi omtalte også Reevo Hubless eBike i vores 10 futuristiske mindblowing tech-gadgets

Nyd en sikker tur med Reevo Hubless eBike – en ”spokeless” (egerløs) innovativ cykel.  Reevo Hubless eBike tilbyder sikkerhed med tredobbelt barriere bygget omkring en stærk, men alligevel let ramme. Takket være en-trykfølsom-fingeraftrykssensor, autolås og GPS-sporing er denne cykel praktisk talt tyverisikker.


Reevo Hubless eBike 2.JPG

Reevo Hubless eBike 3.JPG

MOFT Float Invisible iPad Stand & Case

Få justerbar højde og næsten ubegrænsede vinkler, mens du arbejder med MOFT Float Invisible iPad Stand & Case. Denne nyttige gadget har en struktur bygget med dobbelt hængsel, som gør det muligt at hæve skærmens højde til en behagelig synsvinkel, uanset hvor du er placeret.

MOFT Float Invisible iPad Stand & Case.JPG


FARO by UNIT 1 Visibility-First Smart Helmet

FARO by UNIT 1 Visibility-First Smart Helmet er en hjelm, du faktisk vil elske at have på. Denne seje hjelm er slank, simpel i design og passer perfekt ind i cykelverdens fremtid. FARO by UNIT 1 Visibility-First Smart Helmet giver sikkerhed med falddetektering, blinklys og automatiske bremselysfunktioner.


Arcade1Up Infinity Game Table

Dine yndlings klassiske brætspil tager nye højder med Arcade1Up Infinity Game Table. Dette spilbord giver dig mulighed for at spille de digitale versioner af Monopoly, Ticket to Ride, Scrabble og mere. Det giver dig taktil feedback, er Wi-Fi-aktiveret, har en skærm med høj opløsning og tilbyder så meget mere end man tude håbe på. Du vil elske, at det er vandtæt, hvis du skulle vælte en fadbamse i kampens hede. Og så er det let at opbevare.


Minimalist’s 2021 Wall Calendar

Hold styr på dine aftaler på en nyskabende måde med Minimalist’s 2021 Wall Calendar. Denne kalender forenkler dit liv med sit minimale og simple design. Kalenderen tilbyder ikke en bladre funktion, så du kan se hele året på samme tid. Du kan bruge det som et whiteboard til fleksibilitet, placere en pin eller skrive på det med en pen. En af mine personlige favoritter.

Minimalists-Wall-Calendar-01-768x432.webp

Minimalist’s 2021 Wall Calendar.JPG

Dette er kun en brøkdel af mange nye innovative designs i crowdfunding, og vi vil løbende poste flere lignende artikler fra den spændende crowfunding verden.

 

 
Vores partnere