10 futuristiske mindblowing tech-gadgets

Air Jordans selvsnørende sko
Indimellem støder vi på ny teknologi, der imponerer os ud over det sædvanelige. Det kan være en flyvende vingedragt eller et VR løbebånd. 2020 har været ret spændende med hensyn til at introducere os til nogle seje nye teknologier. Det er netop derfor, vi valgte at lave en særlig sammenfatning af de 10 mest futuristiske teknologier, vi har set i år.

Hvert år støder vi på en masse teknologier, der er med til at forenkle vores liv. Nogle af disse teknologier hjælper os med at automatisere vores hjem, mens andre forbedrer vores arbejdsoplevelse. Men en gang imellem støder vi på futuristisk teknologier, der skiller sig markant ud fra mængden. Disse skiller sig især ud på grund af teknologien bag dem.

Fra den nye BMW-elektrificerede wingsuit til en bionisk arm, der ser ud til at være taget direkte fra en Iron Man-film, er disse futuristiske gadgets i 2020 uden tvivl dybt imponerende. Mange af dem er stadig på koncept niveau, og det kan tage lidt tid at komme ind i den almindelige verden, hvis de overhovedet kommer så langt.

Lad os dykke ned i listen for at se, hvad der gør disse seje tech-gadgets unikke.BMW Electrified Wingsuit 

Fra barnsben har de fleste af os drømt om at kunne flyve som fuglene, og opleve friheden til at kunne bevæge os frit, og BMW Electrified Wingsuit bringer den fantasi til live. Dette konceptprodukt giver dig mulighed for at svæve med en hastighed opgivet til 186 mph, hvilket svarer til omkring 300 km /t i et kompakt og let design. For at gøre dette muligt inddrager den elektriskstyret vingedragt en unikt udviklet BMW-teknologi og bruger et brystmonteret agrigat til at skabe strømmen. Teknologien bag skaber op imod 15 kW energi mellem to kulhjul, og disse drejer med en hastighed på 25.000 omdr./min. og producerer fremdrift i op til fem minutter.


Open Bionics x Konami Venom Hero Bionic Arm

Denne futuristisk Open Bionics x Konami Venom Hero Bionic Arm giver mobilitet til amputerede under albuen og kan basalt set ændre folks liv. Produktet fungerer for såvel voksne og børn, der har amputationer i øvre lemmer, og ifølge virksomheden bag, kan selv otteårige kan bære agrigatet. Den bioniske arms design er baseret på Venom Snake - hovedpersonen i Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - som bærer en ikonisk rød og sort version. Selvom den fiktive karakters arm kommer med våben fastgjort, er det dog ikke en option på denne real-world version, heldigvis for det. Derudover, hvis du foretrækker at eksperimentere med forskellige designs, kan du.

Open-Bionics-x-Konami-Venom-Hero-bionic-arm-0001-1200x675-1-768x432.webp

Open-Bionics-x-Konami-Venom-Hero-bionic-arm-0002-1200x675-1-420x250.webp

Open-Bionics-x-Konami-Venom-Hero-bionic-arm-0003-1200x675-1-420x250.webp


Virtuix Omni One VR løbebånd

Virtuix Omni One VR løbebåndet giver dig mulighed for at bevæge dig op, ned, side til side og i 360 grader. Hvad mere er, det kan endda registrere, om du kryber eller knæler – en funktionalitet, som kunne ind tænkes i spilindustrien. Desuden har Virtuix Omni en diameter på kun fire fod svarende til en meters penge (1.22 m). Så løbebåndet stiller bestemt ikke høje krav om plads i hjemmet. Virtuix-Omni-One-VR-Treadmill-01-1200x675-1.webp


Microsoft Autonomous Robots med Azure Cloud

Microsofts autonome robotter med Azure Cloud baner vejen for en lysere fremtid. De kan samarbejde på tværs med Azure Cloud-platformen, så de kan lynhurtigt reagere på real-time needs. Microsoft Autonomous Robots inddrager AI (kunstig intelligens) og benytter sig af multifunktionel software, der ikke kræver servere. Så du kan dele, gemme, arbejde og oprette forbindelse direkte på deres platforme, der kan tilpasses.

microsoft-robot-azure-01-768x511.webp

Microsoft Autonomous Robots.JPG


Ellie Tsang Hello From The Weather temperature machine

Ellie Tsang Hello From The Weather Temperature Machine genskaber udendørsvejret i en unik tilpasset enhed. Dette konceptprodukt har en sektion øverste med visuelle indikatorer for vejret, herunder sol, skyer, regn og sne. I bunden frembringes den faktuelle vejrsituation, så du du faktisk mærke en brise, is, regn og den nøjagtige udetemperatur. Her informeres du nøjagtigt om, hvad du skal iklæde dig inden du træder udenfor.

Ellie Tsang Hello From The Weather Temperature Machine.JPG

 
Science Robotics RoBeetle Insect-Sized Microbot

Science Robotics RoBeetle Insect-Sized Microbot kører på methanol - en type alkohol. Dette stof gør det muligt for mikrobotten i insektstørrelse at lagre masser af energi pr. volumenhed sammenlignet med batterier. Faktisk kræver denne mikrorobot ikke en ekstra ekstern strømkilde. Når aktiveret, vil denne lille gadget bevæge sig af sig selv som et levende insekt. Den har små kunstige muskler, der trækker sig sammen og slapper af – og dette skaber blandt andet bevægelse.


Sony Spatial Reality Display

Sony Spatial Reality Display er en virkelig innovativ gadget. Denne 3D-skærm giver en livagtig tredimensionel seeroplevelse og har integreret øjenregistreringsteknologi. Ved hjælp af dette registrerer det, hvor dine øjne er for at justere 3D-billedet til hver enkelt. Faktisk sporer den med sin højhastighedsvisionssensor din øjenbevægelse inden for et millisekund og kan mærke din pupils position på lodrette, vandrette og dybde akser. Sony Spatial Reality Display.JPG

Handjet EBS-260 Handheld Anywhere Printer

Denne innovative Handjet EBS-260 Handheld Anywhere Printer har evnen til at udskrive på næsten alle typer materiale. Uanset om du arbejder med træ, cement, plast eller andet, vil Handjet kunne udskrive på det. Så i stedet for at skulle gå igennem flere faser for at udskrive en simpel tallinje på et produkt, kan du bare bruge denne håndholdte printer.

Handjet EBS-260 Handheld Anywhere Printer.JPG


Reevo Hubless eBike

Reevo Hubless eBike har et tredobbelt tyverisystem, der inkluderer biometrisk adgang, integrerede elektriske låse, tyveridetektering og alarmer og GPS-sporing. Desuden er alle dine nødvendige periferiudstyr til cykler integreret i Reevo. Der er bremselys, forlygter, blinklys, låse og en telefonholder, der alle oplades på samme tid som din cykel. Og det aftagelige batteri giver dig mulighed for at bytte det ud. Reevo Hubless eBike.JPG


Nike Air Jordan XI Adapt Jumpman Shoes

En hyldest til fortiden og et nik til fremtiden, Nike Air Jordan XI Adapt Jumpman Shoes inddrager power-snøring teknologi. Dette betyder basalt set, at disse Air Jordans har et selv snørende design og stadig holder fast i den 25 år gamle originale skoform.

Nike Air Jordan XI Adapt Jumpman Shoes.JPG


Så hvilke af disse futuristiske gadgets vil du gerne eje? Del med os i kommentarerne nedenfor.
Vores partnere