Acer annoncerer verdens dyreste gamingstol?

2019-09-04-image-30
Acer har annonceret Predator Thronos Air. Prisen på denne nye koncept gamingstol, vil få de fleste til at løbe skrigende bort.


Predator Thronos Air koster den nette sum af $14,000, og retur får du noget der mest af alt minder om en gamingstol trone. For det ikke skal være løgn, kan samme model erhverves i en version til $20,000, som bare topper vanviddet af.

Discount-modellen af Predator Thronos Air fremvises på IFA 2019.


For dem af jer, der ikke har hujende idé om, hvad Thronos konceptet er, er det stort set hvad navnet antyder: en massiv trone, der næsten indkapsler brugeren i lidt over-the-top pc-spilteknologi. Der er en gigantisk arm, der monterer op til tre gaming skærme, den vibrerende (og ultrajusterbare) stol, to stander-lignende halvvægge (udstyret med lys), og en platform til dit tastatur og mus.

Stolen leveres med en indbygget fod / benstøtte, men enhver ekstra tilføjelse koster dig ekstra. Værd at bemærke er også, at selvom den ”billige” version af Predator Thronos Air høvler små 100.000 kroner af hardwarebudgettet, er det KUN stolen du får med i prisen – altså ingen medfølgende hardware eller perifere enheder.

Brænder pengene i lommen, og er du besluttet på Thronos Air er den bedste måde at bruge dem på, er du stadig nødt til at væbne dig med tålmodighed. Air er endnu ikke i handlen eller lagt til forudbestilling.

Ups, vi glemte lige vægten. Thronos Air vejer ”kun” 325 kilo.

Læs vores guide til Gamer stol 


Kilde & Image credit:
Acer