Første Radeon software Adrenalin 2019 Edition drivere med understøttelse af Ryzen med Radeon Vega grafik

Første Radeon software Adrenalin 2019 Edition drivere med understøttelse af Ryzen med Radeon Vega grafik er langt om længe frigivet.

Første Radeon software Adrenalin 2019 Edition drivere med understøttelse af Ryzen med Radeon Vega grafik er langt om længe frigivet.


Under CES 2019 og AMD’s Keynote blev Radeon Software Adrenalin 2019 Edition omtalt, som ville understøtte Ryzen med Vega grafik, og efterfølgende blive frigivet inden for kort tid.


Nu skriver vi snart marts 2019, og langt om længe har AMD sluppet tøjlerne for deres nyeste Radeon software Adrenalin 2019 Edition drivere med understøttelse af Ryzen med Radeon Vega grafik. Så er du ejer af en bærbar med mobile Ryzen under motorhjelmen, kan du få fingrene i en helt ny driver.


Indtil i dag har brugerne været underlagt laptop producenternes evne til at sende opdaterede drivers ud til deres bærbare, og der er langt mellem snapsene, når det kommer til lancering af nye og optimerede drivers fremfor, når de kommer direkte fra hestens mule.


Derfor må det altid være at foretrække, at driverne kommer direkte fra udviklerne.


AMD har intensiveret og taget tyren ved hornene, og vil fremover understøtte disse processorer i deres driver releases.


Du kan finde download til Radeon Software Adrenalin 2019 19.2.3 HER

 

Billeder & Kilde

AMD