Manden sluger ved et uheld sin AirPod i søvne

front apple max airpods guide
Mange af os slutter dagen af med hovedtelefoner / earbuds sammen med en film, Podcast eller andet. Men at der rent faktisk skulle være en kvælningsfare forbundet med brugen af disse enheder, er nok mere undtagelsen end reglen. Ifølge en rapport fra WWLP News 2, oplevede Bradford Gauthier, fra Worcester, Massachusetts vist det man kalder for ”worst case scenario”

Bradford Gauthier gik i seng med sine AirPods i ørerne. Da han senere vågnede op, manglede den ene af hans AirPods. En tur på skadestuen og en røntgenscanning senere afslørede, at han havde slugt en af hans AirPods.

slugte AirPod.webp

Source: WWLP News

Gauthier forklarede, at han vågnede om morgenen og følte et let ubehag i brystet, men tænkte ikke videre over det. Problemet opstod først, da han gik ud for at skovle sne, kom tilbage og drak lidt vand kun for at finde ud af, at han ikke kunne sluge vandet. Dette resulterede i en tur på det lokale sygehus, hvor den manglende AirPod blev fjernet. Rapporten melder ikke om efterfølgende skader forvoldt af den manglende AirPod, eller om enheden fortsat virker.


Relaterede artikler:

AirPods Max vs AirPods Pro: Hvad skal du vælge?Source & Image credit:

WWLP News 2, Apple


Vores partnere