Dune Pro kabinettet hiver Apple i benet

dune_pro_kabinet
Appels kabinet design til deres kommende Mac Pro har skabt meget debat som stilen. Nu er der en Kickstarter der vil give os det samme design bare til PC.


Hvad enten kan elsker eller hader designet på Apples kommende Mac Pro, så kan man ikke andet end sige det er et design der skiller sig ud. Alt omtalen og designet har helt sikkert været inspiration til det kommende Dune Pro PC kabinet.  

Fra d. 21. oktober bliver det på Kickstarter støtte Dune Pro, som er et kabinet som i den grad har ladet sig inspirere af Apple. 

dune_pro_design.jpg

Indledningsvis bliver det spændende at se, om Dune Pro kabinettet bliver forsøgt stoppet, før det overhovedet er kommet på markedet, af Apple advokater for det er som sagt svært at løbe fra, at der er helt tydelige design ligheder imellem Dune Pro og Apples kommende Mac Pro. 

Det er selvfølgeligt på ydersiden af kabinettet at lighederne er størst. Helt som på Mac Pro designet er det en kombination af sandblæst aluminium og stål, der skaber rammerne, her bare uden det store Apple logo af helt naturlige årsager. 

dune_pro_internal.jpg

Internt er det dog lavet til at kunne huse helt standard PC komponenter. Der er en kammeropdeling, som vi kender det fra de fleste moderne kabinetter. 

Der er plads til bundkort op til E-ATX, grafikkort med en længde op til 250 mm og CPU kølere med en højde op til 160 mm. 


Der er også plads til vandkøling med muligheden for plads til en radiator op til 280mm. 

Der er ikke nogen information om pris eller tilgængelighed endnu, og den information vil alt sammen komme når Kickstarter siden for Dune Pro åbner op d. 23. 

Ovre på PC World har Gordon Mah Ung og hans hold dog allerede et projekt med Dune Pro i støbeskeen, som i den grad hiver Apple lidt i benet på den humoristisk måde. 


Kile og billeder: Hexus.netDune Pro + PC World