Synology RackStation RS422+ lanceres

Synology RackStation RS422+
Synology kan præsentere den seneste tilføjelse til RackStation+-serien, Synology RackStation RS422+, en kompakt og prisbillig alt i én-løsning til edge-serverprogrammer, mindre virksomheder, der ønsker at opfylde det daglige behov for datastyring, deling, synkronisering og backup.

"RS422+ er en attraktiv løsning til mindre virksomheder og ejere af private laboratorier, der er på udkig efter en kompakt og pålidelig backup- eller edge-lagerløsning til en omkostningseffektiv pris," siger Michael Wang, Product Manager hos Synology Inc. "Denne udvidelse i vores RackStation-serie styrker vores rack-monterede tilbud og giver vores kunder yderligere valgmuligheder, så de bedre kan finde den bedst egnede Synology-løsning til deres specifikke behov."

Effektiv og kompakt løsning

RS422+, der er designet til at understøtte mindre installationer, fylder kun 327,5 mm (~12,89") i dybden, når der er monteret serverhåndtag. Det kompakte 1U-kabinet passer perfekt i et 2-søjlet rack eller et rack til vægmontering. Den pålidelige ydeevne i RS422+ sammen med den kompakte størrelse, strømeffektivitet og understøttelse af Btrfs-filsystemet, som giver mulighed for snapshots og selvreparation af data, gør den til en pålidelig løsning, der er velegnet til edge-serverprogrammer. 

Desuden gør de to 1 GbE-porte med understøttelse af Link Aggregation RS422+ velegnet til brug som mail-, overvågnings- eller adresseserver. Den indbyggede funktion med høj tilgængelighed gør det muligt at samle den med en anden RS422+, så den danner en klynge med høj tilgængelighed og dermed sikrer maksimal oppetid for vigtige tjenester. De kunder, der ønsker at øge deres netværkshastigheder, kan meget let opgradere nu takket være understøttelse af 10 GbE Ethernet plug-and-play-opgraderingsmoduler.

Udnyt skyen med Hybrid Share

Få det bedste fra begge verdener ved at kombinere RS422+ med C2 Storage. Hybrid Share kombinerer den lokale ydeevne i Synology NAS med skalerbarheden i C2 Storage. Store datasæt opbevares i skyen, mens de ønskede data streames til afdelingskontorer ved hjælp af datacentrets enorme båndbredde. Ofte anvendte data opbevares i en cache på den lokale NAS, hvilket giver hurtig adgang med kort ventetid. Desuden er datasikkerheden nu forbedret, da dataoverførsel fra NAS til C2 Cloud krypteres fra start til slut.

Garanti & Tilgængelighed

RS422+ er omfattet af Synologys tre års hardwaregaranti1 med en valgfri to års udvidet garanti, der er tilgængelig i udvalgte områder. Den er nu tilgængelig hos Synology-forhandlere og -partnere.


Vores partnere