Bedste farvelaserprintere 2020

xerox_phaser-6500
Laserprintere er et oplagt valg, når der skal bruges en maskine der kan holde til en tung arbejdsbyrde, samtidigt med at jobbet klares hurtigt. Laserprintere har store bakker til papir, printer hurtigt og er bygget til at kunne klare tung og vedvarende brug.


Mange laserprintere kan dog kun printe i sort/hvid, men der stadig en række fine farvelaserprintere derude. Hvis du skal printe fotos i høj kvalitet er en laserprinter en knap så optimal løsning, sammenlignet med en blækprinter. En farvelaserprinter klarer dog stadig jobbet fint, så længe du bare har behov for simpel farveprint og ikke behøver den højeste kvalitet.

Herunder ser vi nærmere på seks farvelaserprintere:


Xerox Phaser 6510 – Hurtig printningxerox_phaser-6500.pngDenne printer udskriver dokumenter med en 1200 x 2400 DPI-opløsning og kan udskrive 30 sider pr. minut, hvilket er ganske fornuftigt. Dette giver dig mulighed for hurtigt at fremstille dokumenter i høj kvalitet. Den har desuden sikker HTTPS (TLS) kryptering, der hjælper med at bevare følsomme dokumenter sikkert, samt Wi-Fi for nem forbindelse og printning. 


HP Color Laserjet Pro M254DW – Nem at brugef85270a3-feae-4f23-b17d-11837344636f.jpgDenne farvelaserprinter spytter ark ud med 22 sider pr. minut og har en kapacitet på 250 ark i bakken. Dette er ikke de højeste tal, du ser fra en farvelaserprinter, men denne printer er dog let at bruge, velbygget, og fra et anerkendt mærke. Printeren understøtter også trådløs forbindelse og giver dig mulighed for at udskrive materiale fra eksempelvis en pc eller telefon.


Brother HL-L3210CW – Kompakt og hurtigbrother.JPG
Hvis du vil have en printer, der optager mindre plads på dit skrivebord, er denne printer en fin løsning. Den er meget mindre volumenmæssigt end en del andre laserprintere, så du kan placere den på et skrivebord, uden at den sluger hele dit arbejdsområde. Den har en papirbakke på 250 ark og udskriver med 19 sider pr. minut. Ydermere understøtter printeren også trådløs udskrivning.


Canon Color imageCLASS LBP622Cdw – Sikker printning

LBP622Cdw-head-on-hero-d.jpgSikkerhedsmindede personer bør tage et kig på denne printer. Printeren gemmer kun dokumenter i den kortvarige hukommelse, så hvis du håndterer fortrolige eller private dokumenter, kan du derfor føle dig mere sikker. Printeren har desuden en højkapacitetspatron, der sænker dine tonerudgifter, samt den udskriver med 22 sider pr. minut og fungerer også med Wi-Fi.


Xerox WorkCentre 6027 – God til mindre virksomheder6027-cover-1000x1000.jpgDenne printer har noget mindre papirplads på 150 ark, sammenlignet med de andre printere, men er til gengæld ikke enormt stor i sin størrelse. Den har et bredt sæt forbindelsesmuligheder, herunder Wi-Fi, Wi-Fi Direct og Apple AirPrint. Det har også en touchscreen for at gøre navigationen lettere.


Brother MFC-L8610CDW – Printning med fart på
brmcl8610cdw.jpg

Denne printer har en hurtig udskrivningshastighed på 33 sider pr. minut, hvilket betyder at du kan klare mange stakke dokumenter på kort tid. Den fungerer også som en scanner og kopimaskine, så du kan få flere forskellige arbejdsopgaver udført. Printeren kan desuden selv bestille nye toner igennem Amazon Dash Replenishment, hvilket sikrer dig at printeren altid er klar til brug.


Hvilken printer skal jeg vælge?

Laserprintere producerer ikke billeder i høj kvalitet, men de er fremragende til at producere store mængder dokumenter i god kvalitet. Idet disse laserprintere alle understøtter farve, er du ikke så begrænset som du er med sort/hvid laserprintere. Hvis du har brug for at få store printjobs udført, eller du udskriver meget ofte, er en laserprinter et oplagt valg. De er nemlig bygget til at modstå tunge arbejdsbelastninger og vedvarende brug over længere tid.

Alle printere på denne liste hjælper dig med at udskrive masser af farveark hurtigt, men Xerox Phaser 6510 skiller sig dog ud fra resten af flokken. Den udskriver med 30 sider pr. minut, opretter dokumenter med en høj DPI-opløsning, og kan fås til en rimelig pris.

Hvis du er mere sikkerhedsbevidst, skal du tage et kig på Canon Color imageCLASS LBP622Cdw. Printeren gemmer kun dokumenter i  den kortvarige hukommelse, så fortrolige og private dokumenter er mere sikre. Det er også et fint køb, fordi den stadig kan udskrive med fornuftige 22 sider pr. minut, hvilket egner sig fint til mindre virksomheder.


Vores partnere