Disse OnePlus telefoner får OxygenOS 11

oneplus_6_product_shot_back_camera_tweak_dk
Som lovet har OnePlus afsløret HydrogenOS 11 opdatering (alias OxygenOS 11) baseret på Android 11 i Kina i dag. OxygenOS 11 bringer ikke kun et utal af UI-opgraderinger og dark mode forbedringer, men også nye funktioner, såsom always-on display, voice memo og meget mere. Vi har samlet en liste over de vigtigste nye funktioner.

Det er ikke alle OnePlus telefoner, der modtager HydrogenOS 11 opdateringen, og producenter har heller ikke afsløret hvornår opdateringen frigives til en understøttet model.

OnePlus delte en opdaterings-roadmap for OxygenOS 11 under deres event, og her afslørede de, at otte OnePlus telefoner får den næste store opdatering, der starter med flagskibet OnePlus 8 og 8 Pro.

OxygenOS 11 Update roadmap

Virksomheden frigiver først den Android 11 baserede OxygenOS 11 dev preview 3 opdatering til OnePlus 8 og 8 Pro brugere fra i dag, og OnePlus forklarede under annonceringen, at de har testet Android 11 opdateringen siden den første betaversion blev meldt klar.

indsæt

Som du kan se nedenstående screenshot, planlægger OnePlus at påbegynde public betatest for OnePlus 8 og 8 Pro brugere den 8. september. Den officielle OxygenOS 11 opdatering for disse brugere vil påbegynde sin udrulning engang i midten af oktober, hvilket ikke er for sent i betragtning af Android 11's stable opdatering går i live i september.

Du kan tjekke opdateringstidslinjen for resten af OnePlus telefoner nedenunder:

oxygenos-11-timeline.jpgSource: OnePlusMidt oktober 2020

- OnePlus 8

- OnePlus 8 Pro

Midt december 2020

- OnePlus 7T

- OnePlus 7T Pro

- OnePlus 7

- OnePlus 7 Pro

- OnePlus 6

- OnePlus 6T

For at imødekomme eventuelle klager fra OnePlus brugerne, der ikke modtager OxygenOS 11 blandt de første, oplyser OnePlus, at opdatering vil blive udrullet i faser. Dette betyder, at OnePlus 7T-serien muligvis får OxygenOS 11 opdateringen i midten af december, men OnePlus 7 og andre enheder vil følge i de kommende uger.

Seneste skud på OnePlus stammen, OnePlus Nord, er ikke nævnt på listen, men rygtebørsen omtaler OnePlus Nord modtager OxygenOS 11 sammen med OnePlus 8 og 8 Pro i midten af oktober eller november.

 

Source & Image credit:

OnePlus