Flere OnePlus Nord 2 5G benchmarks lækket

OnePlus Nord 2 5G benchmarks
OnePlus Nord 2 5G forventes lanceret inden for en overskue fremtid, og vi har allerede været vidne til tidligere benchmarks. Nu er flere testresultater stødt til.

Modellen, der tidligere var benchmarket, havde en Qualcomm Snapdragon 480 mobilprocessor. Denne nye model har en anden processor, en MediaTek Dimensity 1200-processor.

Enheden er også opført på benchmarks med 8 GB RAM, resten af specifikationerne forventes at være den samme som vi tidligere har stiftet bekendtskab med.

De andre specifikationer på den nye OnePlus Nord 2 5G inkluderer en 6,49 tommer skærm med en Full HD + opløsning på 2400 x 1080 pixels. Enheden leveres også med en række kameraer, der inkluderer en triple kameraopsætning på bagsiden.

Læs også: EB.dk og BT.dk trækker mest trafik

De tre bageste kameraer siges at omfatte et 13 megapixel hovedkamera, et 2 megapixel monokromt kamera og et 2 megapixel makrokamera. På forsiden af den nye Nord 2 5G-smartphone vil der være et 16 megapixel kamera, der er designet til Selfies og videoopkald, og enheden leveres også med Android 11 og har et 5000 mAh batteri og hurtig opladning.

Så det ser ud til, at OnePlus vil bruge forskellige processorer til den samme enhed afhængigt af landet, så snart vi får nogle flere detaljer om, nøjagtigt hvornår deres nye Android-smartphone, opdaterer vi artiklen.

 

Kilde Myfixguide

Vores partnere