Google Pixel 4a Snapdragon 730G frigivet

pixel 4a smartphone annonceret august
Efter måneder med leaks og spekulationer har Google endelig afsløret sin nye mid-range smartphone - Pixel 4a i dag. Pixel 4a er en efterfølger for Pixel 3a fra sidste år. Pixel 4a er nøjagtig den samme, som vi har set i leaks, og drives af et Snapdragon 730G chipset, har et enkelt kamera på bagsiden og et punch-hole cutout på fronten. Her er alt du skal vide.

Opdateret: Google teaser med Pixel 4a (5G) og Pixel 5


Google Pixel 4a: Specifikationer og features

Med denne officielle annoncering, kommer en stribe bekræftigelser af adskillige leaks. Mid-range telefonen fra Google har en mat sort finish, fingeraftrykssensor og et firkantet kameramodul med en enkelt sensor på bagsiden.

På fronten inkluderer Google Pixel 4a en 5,81 tommer Full-HD + AMOLED skærm med en 60Hz opdateringsfrekvens. Det mellemstore Pixels display kan ikke prale af en højere opdateringsfrekvens som flagskibssøsteren, men panelet har et 19,5: 9 aspect ratio og en opløsning på 2340 x 1080 pixels. Højdepunktet her vil dog være punch-hole cutout øverst til venstre.

Copy_of_Pixel_4a_Front__Back_2_DsEGUfI.max-1000x1000.jpg

På kameraets front holder Google fast i en enkelt 12.2MP (f / 1.7) sensor - det samme som dens forgænger. Det leveres også (optisk billedstabilisering) OIS og EIS. Den firkantede udskæring inkluderer også LED-blitz og tilbyder funktioner såsom portrættilstand, Night Sight og andre.

budgetget pixel 4a google.JPG

ezgif.com-video-to-gif_3.gif

Snapdragon 730G chipsettet, som også findes ombord på Realme X2 og Redmi K20, drives nu også Pixel 4a. Dette er parret med 6 GB RAM og 128 GB indbygget lager, som i modsætning til mange budgettelefoner ikke kan udvides. Der er også den tilpassede sikkerhedschip Titan M at finde på Google Pixel 4a.

Eftersom vi har at gøre med en Pixel smartphone, så vi er nødt til at nævne softwaren. Pixel 4a kører vanilla Android 10 out-of-the-box, komplet med nogle Pixel-specifikke funktioner såsom stemmeoptager, ny lysbjælke Google Assistant UI og mere.

Med fra launch åbnes muligheden for Android 11 beta.

Pixel 4a er udstyret med et 3.140 mAh batteri med 18 W Fast Charge via USB Type-C-porten i bunden.

Og så krydres retten HELDIGVIS med 3,5 mm jackstik i bunden. Tak for det, Google.

Pris og tilgængelighed

Pixel 4a prissættes under iPhone SE til $ 399 (2020) og er blevet prissat til $ 349 for versionen med 6 GB + 128 GB og Just Black. Pixel 4a er i øjeblikket klar til forudbestilling i følgende lande - USA, Canada, UK, Irland, Tyskland, Japan og Australien. Telefonen vil sælges fra den 20. august.

Der er i øjeblikket intet ord om, hvornår (eller hvis) Pixel 4a ankommer til Danmark, men vores gæt er et rungende nej.