Google teaser med Pixel 4a (5G) og Pixel 5

5G Pixel 4a
Sideløbende med officielle lancering af mellemklassen telefonen, Pixel 4a, har Google også teaset for to af sine kommende smartphones - Pixel 4a (5G) og Pixel 5. De kommer begge med 5G understøttelse i efteråret og starter ved $ 499.

Google havde overraskende mere i ærmet end Pixel 4a annonceringen. Som du kan se på billedet, har Google løftet en smule af sløret, hvor vi får et peak set fra siden af Pixel 4 (5G) og Pixel 5. Den førstnævnte er den til højre med en 'lilla' accent på tænd / sluk-knap, mens sidstnævnte synes at have en børstet metalramme.

Både Pixel 4a (5G) og Pixel 5 kan også ses med firkantede kameraudskæringer på bagsiden. Det kunne indikere, at vi måske ser frem mod en dobbelt kamerakonfiguration eller måske et tredobbelt kameramodul ombord på Pixel 5. Det bliver være interessant at se, om Google vil omfavne et ultrawide kamera med sit næste flagskib.

Teaseren bærer mærket ”5G” i baggrunden, men der er i øjeblikket ingen officiel info om chipsettet under motorhjelmen. Vores bedste gæt var Snapdragon 690 5G til Pixel 4a (5G) og Snapdragon 765G til Pixel 5.

Om tilføjelsen af 5G skriver Google:

“make streaming videos, downloading content and playing games on Stadia or other platforms faster and smoother than ever.”

Pixel 4a (5G) og Pixel 5 vil være tilgængelige i de samme regioner som Pixel 4a, som inkluderer U.S., Canada, Storbritannien (UK), Irland, Frankrig, Tyskland, Japan, Taiwan og Australien.
Source & Image credit:

Google