iOS 14.3 frigivet: Alt du skal vide

iOS 14,3 frigivet
Apple har udgivet en opdatering til sit iOS 14 mobile operativsystem. Opdateringen, version 14.3, tilføjer support til den nye Apple Fitness + abonnementstjeneste og AirPods Max hovedtelefoner. Her stopper festen dog ikke, hvis en fancy ny iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max til din rådighed.

iOS 14.3 har understøttelse af Apples nye ProRAW-fotoformat til alle med en iPhone 12 Pro eller den nye iPhone 12 Pro Max.

Disse ProRAW-fotos, som kan kræve op til 25 MB hver, er et midtpunkt mellem almindelige iPhone-billeder i HEIC-format og et RAW-format, der bruges af professionelle fotografer, der ønsker at arbejde med alle billeddata taget fra en kamerasensor.

I det væsentlige får du større filer med mindre komprimering, men som stadig kan bruge Apples fotografiske tricks - såsom støjreduktion, Apples justering af multiframeeksponering og meget mere.

For at slå ProRAW til og fra skal du gå til Indstillinger > Kamera > Formater og derefter aktivere Apple ProRAW. Du kan derefter skifte mellem RAW og almindelige fotoindstillinger ved at trykke på RAW-ikonet i Kamera-appen.

Skulle du bekymres for det forøgede forbrug af lagerplads, kan du bare forblive på det ”gamle billedformat”, og stadig få nogle super fede billeder sendt ud over rampen.

ProRAW-fotos kan stadig redigeres som normalt i Foto-appen.

ios 14,3 apple lanceret.JPG


IOS 14.3 – alt det nye

Oven i dette tilføjer iOS 14.3 muligheden for at optage video ved 25 fps, support til Ecosia som standardsøgemaskine, support til Apples smarte nye AirPods Max hovedtelefoner og support til lancering af App Clips ved at scanne Apple-designede App Clip-koder ved hjælp af kameraet eller fra kontrolcentret.

Der er også et meget praktisk tweak til Apple TV-appen, der tilføjer en ny, dedikeret Apple TV + fane for at gøre det lettere at finde Apples originale videoindhold. Da Apple TV + fortsat er et stort fokus for Apple, er dette gode nyheder, da det gør søgning efter indhold langt enklere, når det kommer til at finde den nyeste Apple TV + -serie eller -film.

Sidst men bestemt ikke mindst tilføjer iOS 14.3 et udvalg af fejlrettelser for at sikre, at din iOS 14-enhed kører bedre end nogensinde.

Du kan downloade de nye opdateringer ved at åbne appen Indstillinger og derefter gå til Generelt > Softwareopdatering > Download og installer.

Læs også:

AirPods Max vs AirPods Pro: Hvad skal du vælge?


Source & Image credit:

Apple