Kun topmodellen af iPhone 12 får denne sensor

iphone 12 svetapple 18 juni
Noget kunne tyde på, at det kun forbeholdes topmodellen versionen af iPhone 12 at få LiDAR sensor.


Da Apple lancerede iPad Pro tidligere på året, forblev de fleste interne dele praktisktalt genbrugt fra tidligere model. En af de vigtigste ændringer var inkluderingen af en LiDAR sensor. Nu omtaler rygter, at Apple overvejer, at introducere LiDAR i sin 2020 version af iPhonen.

Hvorvidt rygterne taler sandt, kan kun tiden afslører. Samme rygtebørs omtaler, at LiDAR sensoren kun forbeholdes for topmodellen af iPhone 12.

Dette ifølge en tweet fra EverythingApplePro, hvor han hævder, at kun den kun integreres på 6,7-tommer modellen, og at de andre modeller ikke vil udstyres med teknologien.

lidar sensor på topmodellen af iPhone 12.JPG
Source: EverythingApple

Ud over LiDAR-sensoren hævder tweeten også, at Apple muligvis holder fast i den famøse notch i samme format som de tidligere modeller. Dette ser ud til at bekræfte en tidligere rapport, hvor lækkede iPhone 12-designet afslørede, at notch får genvalg på 2020 modellerne.

Apple rygtes til at have lancerer mindst fire iPhone 12 modeller i 2020. Basismodellen omtales, at have en 5,8 tommers skærm, og der vil også være to 6,1 tommers modeller, og top-of-the-line modellen leveres med en 6,7 tommer skærm.

Som altid med rygter, anbefaler vi de tages med et forbehold.


Læste du også:

LEAK: iPhone 12 design afslører iPad Pro ligheder

iPhone 12: Nyeste leaks om iPhone 12 størrelser


Source & Image credit:

EverythingApplePro, Ubergizmo