Lækket Samsung Galaxy S21 billede skaber bekymring

Galaxy S21 leak oplader
Eftersom Samsung var ude med riven, da Apple lancerede iPhone 12 uden medtage opladeren, ville det have været sikkert at antage, at dette betød, at Samsung ville fortsætte med at bundle tilbehøret, herunder en lader med deres telefoner, men nylige rygter har antydet, at virksomheden muligvis ender med at følge i Apples fodspor.

Takket være en rapport fra WinFuture.de er påståede billeder af emballagen til Samsung Galaxy S21 lækket online og har bekræftet, at disse rygter meget vel kunne holde stik, eller om ikke andet tilføje mere brændstof til ilden. Billederne viser en kasse, der er væsentligt slanket og minder i den grad om, hvordan iPhone 12 kom på markedet.

Dette kunne være en indikator for, at Galaxy S21 ikke kommer med en inkluderet oplader. Vi forventer, at Samsung i det mindste leverer et USB-kabel med i kassen. Der fremkommer heller ingen officielle informationer om, hvorvidt virksomheden fortsætter med at bundle øretelefoner med Galaxy S21, jungletrommerne omtaler kun opladeren vil blive fjernet.

galaxy-s21-packaging.jpg

Billedet afslører potentiel mangel af oplader: Image credit – WinFuture.de

Samsung annoncerer officielt telefonen på sit Galaxy Unpacked event, der afholdes den 14. juni.


Source & Image credit:

Samsung, WinFuture.de