Samsung inviterer til Galaxy Unpacked 2021

Samsung inviterer til Galaxy Unpacked 2021 event
Samsung har udsendt invitationer til deres Galaxy Unpacked 2021 event, hvor det forventes at Galaxy S21-serien afsløres.

Rygter og læk har svirret omkring Galaxy S21-serien i de sidste måneders tid, og nu er det endelig officelt. I dag kom Samsung nemlig med en bekræftelse på, at den næste Galaxy Unpacked event, afholdes kl. 16:00, dansk tid, den 14. januar.

Samsung har indtil videre ikke afsløret noget konkret om hvad der reelt bliver fremvist under Galaxy Unpacked. Flere leaks har imidlertid afsløret, at de næste flagskibs-telefoner fra den sydkoreanske teknologigigant, hedder Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.

Billedet for eventet ser ud til at give et sløret blik på kameraet i Galaxy S21. I flere læk har vi desuden set, at kamerahuset på Galaxy S21-modellerne er sammensmeltet med rammen, hvilket giver dem en unik fremtoning.Læs også: Leak: Her er Samsung Galaxy S21 og S21 Ultra


Telefonerne forventes at ankomme i tre skærmstørrelser - 6,2, 6,7 og 6,9 tommer - alle med 120Hz adaptive displays. Galaxy S21-serien forventes desuden at blive udstyret med Exynos 2100, hvor USA får telefonerne med Qualcomm Snapdragon 888 chippen. Der er desuden også rygter om, at Galaxy S21 Ultra kommer med en S-pen, hvilket har været forbeholdt Note-serien.


Det bliver spændende at se hvad Samsung præcis præsenterer til Galaxy Unpacked. Eventet streames live d. 14 januar kl. 16:00.
Billeder og kilder: Samsung, Gizmochina


Vores partnere