Microsoft Excel installeret på en milliard enheder

s428500189780081722_p1_i7_w500
Microsoft Excel har netop sluttet sig til det fine selskab, som er et resultatet af at Excel nu er installeret på en milliard Android enheder.


Microsoft har været all-in på Android i årevis, og denne indsats viser nu resultat med hensyn til installationsnumre. Microsoft Excel ramte for nylig 1 milliard installationer på Android, hvilket gør det til den tredje Microsoft-app, der rammer milepælen på 1 milliard installation (via MSPU). Microsoft Word var den første Microsoft-app, der ramte 1 milliard downloads, efterfulgt af OneDrive.

Google Play Store opdaterer kun tallene ved milepæle såsom 50 millioner, 100 millioner, 500 millioner og 1 milliard, så det er svært at fortælle den nøjagtige dato, hvor Excel ramte 1 milliard mærket. Det ser ud til at være passeret i løbet af weekenden

Ud over at have snesevis af apps på Android, annoncerede Microsoft Surface Duo i sidste uge, en foldbar Surface telefon, der kører Android. Den nye foldbare enhed kommer ud i slutningen af 2020.

Flere andre Microsoft-apps har imponerende installationsnumre og kan være de næste til at ramme milepælen på 1 milliard installationer. Microsoft PowerPoint har over 500 millioner installationer, og Microsoft Edge, Your Phone og Microsoft Launcher har over 10 millioner installationer hver.