AUTHOR : Uber
PUBLISHED : 2019-10-07 15:24

Microsoft Excel installeret på en milliard enheder


Microsoft Excel har netop sluttet sig til det fine selskab, som er et resultatet af at Excel nu er installeret på en milliard Android enheder.

s428500189780081722_p1_i7_w500


Microsoft har været all-in på Android i årevis, og denne indsats viser nu resultat med hensyn til installationsnumre. Microsoft Excel ramte for nylig 1 milliard installationer på Android, hvilket gør det til den tredje Microsoft-app, der rammer milepælen på 1 milliard installation (via MSPU). Microsoft Word var den første Microsoft-app, der ramte 1 milliard downloads, efterfulgt af OneDrive.

Google Play Store opdaterer kun tallene ved milepæle såsom 50 millioner, 100 millioner, 500 millioner og 1 milliard, så det er svært at fortælle den nøjagtige dato, hvor Excel ramte 1 milliard mærket. Det ser ud til at være passeret i løbet af weekenden

Ud over at have snesevis af apps på Android, annoncerede Microsoft Surface Duo i sidste uge, en foldbar Surface telefon, der kører Android. Den nye foldbare enhed kommer ud i slutningen af 2020.

Flere andre Microsoft-apps har imponerende installationsnumre og kan være de næste til at ramme milepælen på 1 milliard installationer. Microsoft PowerPoint har over 500 millioner installationer, og Microsoft Edge, Your Phone og Microsoft Launcher har over 10 millioner installationer hver.


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte