OnePlus Nord 2 omtalt inden lanceringen

Her er OnePlus Nord
Efter at have indtaget pladsen som flagskibs-killer i årevis, trådte OnePlus ind i mellemsegmentet med lanceringen af OnePlus Nord sidste år. Den 5G-kompatible Nord solgte som varmt brød ved lanceringen, men står nu over for konkurrenter Xiaomi og Moto.

Således har det fået brugerne til at stille spørgsmål - hvornår kommer OnePlus Nord 2?

Det ser ud til, at lanceringen af den næste generation af Nord-enheden er nært forestående. OnePlus har fejlagtigt nævnt enheden i en officiel FAQ på sin hjemmeside, der bekræfter OnePlus Nord 2-navnet.

Læs også: AirPods Max vs AirPods Pro: Hvad skal du vælge?

OnePlus annoncerede for nylig et partnerskab med Googles cloud-gamingplatform, Stadia. Det tilbyder Google Stadia Premiere Edition gratis til kvalificerede OnePlus-brugere i Tyskland, England og Frankrig.

For at bringe nyheden til sine kunder om det nye partnerskab oprettede OnePlus et mikrosite på sin officielle hjemmeside sammen med en FAQ-sektion. I FAQ-sektionen, som spottet af Android Police, nævnte virksomheden fejlagtigt den ikke udgivne OnePlus Nord 2 på listen over kompatible enheder.

Du kan tjekke et screenshot af den officielle FAQ-side, der nævner OnePlus Nord 2-navnet herunder:

 OnePlus-mentions-Nord-2.jpg

Image Courtesy: Android Police

Som du kan se, nævnte OnePlus OnePlus Nord 2 i afsnittet "How to Participate". Det er dog værd at nævne, at virksomheden fjernede omtalen kort efter, at den blev spottet af fans online.

Så hvad dette betyder er, at OnePlus snart gør sig klar til at lancere OnePlus Nord 2. Den nye Stadia Premiere Edition-promo fortsætter indtil 30. september, og det ser ud til, at virksomheden vil lancere enheden på markedet inden da.

Informationerne om OnePlus Nord 2 er ganske spartane. Vi ved vi, at det måske er den første OnePlus-enhed, der har et MediaTek-chipsæt. Det vil angiveligt komme med MediaTek Dimensity 1200 SoC for at tilbyde flagskibs-performance til en overkommelig pris.

Bortset fra dette ved vi ikke meget om enheden lige nu. Når vi nærmer os lanceringen af OnePlus Nord 2, vil flere detaljer om dens specifikationer, funktioner og pris typisk lække forud for officiel kilde.

 

Vores partnere