OnePlus Nord brugerne har Bluetooth problemer

Her er OnePlus Nord
OnePlus Nord markerede virksomhedens tilbagevenden til mid-range smartphonesegmentet tidligere på året. OnePlus Nord tilbyder dig et 90 Hz display, Snapdragon 765G, 48MP quad-kameraer, et dual punch-hole selfie-kamera og 30 W opladning til en startpris omkring 3200 kroner. OnePlus Nord er imidlertid plaget af et væld af klager siden lanceringen af telefonen.

Klagerne inkluderer antydning af grønt på skærmen, en mislykket holdbarhedstest på grund af plastrammen og et ret ubrugeligt makrokamera. Nu har flere OnePlus Nord-brugere taget turen til Reddit og Twitter for at rapportere om problemer med Bluetooth-forbindelse med OnePlus Nord.

OnePlus Nord bluetooth problemer.JPG

oneplus nord smartphone bluetooth problemer.JPG

De ramte brugerne nævner, at OnePlus Nord står over for problemer med Bluetooth-forbindelsesstabiliteten.

Den parrede enhed mister forbindelse efter få minutter efter parring er gennemført. Det hæmmer således brugerens mulighed for at lytte til musik eller tage opkald via Bluetooth.

En bruger omtaler, han kun oplever problemet, når der oprettes forbindelse til et 2,4 GHz Wi-Fi-netværk, Bluetooth-forbindelsen fungerer fint sammen med en 5 GHz Wi-Fi-forbindelse, i hans tilfælde. 

Oplever du selv problemer med OnePlus Nord, så lad os høre fra dig i kommentarfeltet herunder.