YouSee: Prisfald og tilbud om 5G abonnement

YouSee sænker prisen på abb
Det er ikke kun streamingkrigen, der tager til i styrke. Nu rører flere mobilselskaber også på sig, herunder YouSee, som rusker bøtten med prisfald og tilbud om 5G abonnement til YouSee-kunder.

YouSee har ændret på deres flere af deres mobilabonnementer, og oven i hatten rodet i gryden med tjenester på andre mobilabonnementer. 

Kigger vi historisk på YouSee, så er ændringer ofte lig med prisstigninger. Derfor kommer det som en positiv overraskelse, at de nu varsler prisfald og yderligere tjenester i mobilpakkerne.

Som det fremgår af nedenstående, har de nedjusteret prisen på nogle af de større mobilabonnementer, og lagt flere tjenester til den mindre pakker. 

YouSee prisfald.JPGImage credit: YouSeeHertil føjer YouSee 5G abonnement til de største abonnementer, hvilket betyder kunder med et af omtalte abonnementer nu tilbydes 5G såfremt du ejer en 5G-telefon, så snart YouSee åbner for deres nye mobilnet

I dag er makshastigheden meget tæt på en mast oppe omkring 200 Mbit i download, og med den nye 5G teknologi forventes en 5 dobling + hurtigere ping hastighed. Dette giver mulighed for at benytte det nye mobile netværk til helt nye områder som for eksempel fjernoperationer, førerløse biler og mindre vigtigt samfundsmæssigt; gaming på højt plan. Disse nye områder gøres muligt på grund af den nye, lavere ping hastighed, som kommer på niveau eller lige under det hurtigste vi kender fra fibernet.

Det største abonnement inkluderer fri data, fri tale, roaming i 48 lande, musiktjeneste, er faldet fra 399 kroner til 299 kroner pr. måned.

Næststørste abonnement inkluderer roaming i 48 lande, musiktjeneste, fri tale og 60GB data, er faldet fra 299 kroner til 249 kroner pr måned. Hertil udvides denne pakke med muligheden for at få et smartwatch og mobil inkluderet. 

Tredjestørste abonnementet YouSee abonnement inkluderer fri tale og 30GB datatrafik sænkes ikke i pris fra nuværende 199 kroner pr. måned. I stedet tilbyder YouSee nu roaming i 48 lande og fortsat adgang til musiktjenesten YouSee Music samt funktionen ”5G-ready”

Det mindste mobilabonnement inkluderer fri tale, 20GB data (tidligere 10GB) og YouSee Music til samme pris på 169 kroner pr. måned. Her udvides ligeledes med føromtalte roaming i 48 lande


Source & Image credit:

YouSee