Apple afpresses for $ 50 mill i ransomware-angreb

apple ransomwareangreb 50 mill
Da Apples Tim Cook tog scenen for at annoncere den helt nye iMac, den lilla iPhone med mere under "Spring Loaded", ulmer problemerne bag kulisserne. En ransomwaregruppe forsøger aktivt at afpresse Apple for $ 50 millioner i forhold leak af kommende product-blueprints

Dette er ikke første gang, vi har set et sådant forsøg. Denne gang hævder REvil ransomware-gruppen at have flere filer og schematics af produkter som iMac, Apple Watch, nye MacBook Pro til 2021 med videre, ifølge en rapport fra The Record.

Gruppen hævder, at have hacket sig ind hos en af Apples produktleverandører, Quanta, som oprindeligt var målet og angiveligt nægtede at betale en løsesum på 50 millioner dollars for at få filerne tilbage. Eftersom Quanta ikke ville betale ved kasse 1, rettede REvil-gruppen sit fokus mod Apple. Hvis Apple ikke imødekomme gruppens krav, vil de efter signende frigive nye data dagligt, indtil løsesummen er betalt.

Gruppen har allerede frigivet, hvad der tilsyneladende er billeder af kommende uannoncerede Apple produkter. Disse har vi valgt ikke at bringe på Tweak.dk.

Vi holder øje med opdateringer og rapporterer tilbage, hvis sagen udvikler sig.

Læs mere HER 


Source & Image credit:

The Record, Pixabay

Vores partnere