Apple fjerner en iCloud 12 opdatering til Windows

Chrome icloud nøglering 12 opdatering
I går kom det frem, at Apple forud for programsat frigivelse endelig havde frigivet den nyeste version af iCloud til Windows. Med denne opdatering bragte Apple sin iCloud-nøglering til Google Chrome, hvor den nu kunne bruges som en udvidelse af browseren for at hjælpe brugerne med at udfylde adgangskoder til login, der tidligere var gemt i iCloud. Nu har Apple uden nogen forklaring sat opdateringen på standby.

Hvis du ikke allerede har opdateret til iCloud 12, skal du ikke blive frustreret over, hvorfor du ikke tilbydes opdateringen. Dette skyldes, at en rapport fra The 8-Bit har afsløret, at Apple siden har trukket opdateringen tilbage. Den aktuelle version, der er tilgængelig til Windows, er version 11.6.32.0 mod version 12, der blev frigivet i går.

En af højdepunkterne er ankomsten af iCloud Passwords til Chrome på Windows

Dette betyder beklageligt, at de, der ikke opdaterede deres iCloud og ønsker at drage fordel af iCloud Passwords-udvidelsen til Chrome, bliver nødt til at vente. Apple nævnte ikke, hvorfor de trak opdateringen tilbage, men det ser ud til, at opdateringen måske ikke er meldt helt færdig. Der har været flere brugerrapporter, hvor brugere hævder, at de har stødt på problemer lige siden opdatering til den nyeste version.

Dette omfattede, hvordan tofaktorautentificering ikke fungerede korrekt, og hvordan et plugin heller ikke virkede.

Forhåbentlig finder Apple snart en løsning.


Source & Image credit:

Apple