Apple frigiver iOS 15 beta 5 og iPadOS 15 beta 5

11 aug apple ios 15 beta
Apple har frigivet iOS 15 beta 5 til iPhone og iPadOS 15 beta 5 til iPad, disse nye beta-versioner kommer to uger efter den tidligere beta.

Softwaren er blevet frigivet til udviklere, og vi forventer også, at Apple frigiver nogle nye offentlige betaversioner af iOS 15 og iPadOS 15.

De nye iOS 15 beta 5 og iPadOS 15 beta 5 bringer en række nye funktioner til iPhone og iPad, dette inkluderer nogle nye designændringer for begge enheder og mere.

En af de nye funktioner, der kommer med iOS 15, er en ny Fokus-Mode. Dette er designet til at hjælpe dig med at fokusere på, hvad du laver, og reducere distraktioner som notifikationer med videre. Du kan vælge, hvilken type meddelelser der skal prioriteres, og hvilke der skal ignoreres, så du ikke bliver forstyrret af irrelevante meddelelser.

Der er også en ny SharePlay-Mode, der er designet til at se tv -shows og film med dine venner over FaceTime, du kan også lytte til musik. En interessant funktion og en fantastisk måde at få forbindelse til venner, som du måske ikke har set i et stykke tid.

Der kommer også opdateringer til mange af Apples apps som Safari, Mail, Maps, Wallet og mere, og Apple bringer også ID-kort til Wallet.

I USA vil du kunne tilføje dit kørekort eller stats-ID til Apple Wallet, og dette afhænger naturligvis af, om det understøttes af individuelle stater.

Vi forventer, at Apple frigiver iOS 15 og iPadOS 15 en gang i næste måned sammen med den nye iPhone 13.

 

Kilde Apple

Vores partnere