Apple frigiver iOS 15 beta 6 til udviklere

pixabay 2
Apple har frigivet iOS 15 beta 6 til udviklere, de har også frigivet iPadOS 15 beta 6 på samme tid, disse nye betas kommer en uge efter de tidligere betaer.

Alle de tidligere betaudgivelser af iOS 15 er frigivet hver anden uge, og nu ser det ud til, at Apple har skiftet til en ugentlig tidsplan forud for softwarens udgivelse i næste måned.

IOS 15 beta 6 og iPadOS 15 beta 6 er indtil videre kun blevet frigivet til udviklere, men det forventes også at blive gjort tilgængeligt for offentlige betatestere.

Apples iOS 15 bringer nogle store nye funktioner til iPhone, dette inkluderer ændringer til en række apps som Safari, Email, Maps, Apple Wallet og mange flere.

Der er også nye funktioner som den nye Fokus Mode, dette er en ny tilstand, som hjælper dig med at skære ned på uvæsentlige meddelelser og fokusere på det, du laver.

iOS 15 leveres også med Apples nye SharePlay funktion, der er designet til at lade dig se film og tv shows med dine venner over FaceTime, du kan også lytte til musik og mere.

Apple forventes at frigive deres iOS 15 og iPadOS 15 softwareopdateringer i september sammen med den nye iPhone 13. Vi hørte tidligere, at iPhone 13 forventes at komme i detailhandlen i tredje uge af september, så vi kan forvente, at iOS enten frigives derefter eller ugen før.

 

Kilde Apple

Vores partnere