Apple frigiver macOS Big Sur 11.5 beta 4

macOS Big Sur 11.5 beta 4
Apple har frigivet en ny beta af sin macOS-software til Mac til udviklere, macOS Big Sur 11.5 beta 4, softwaren er også gjort tilgængelig for public beta-testere.

Udgivelsen af macOS Big Sur 11.5 beta 4 kommer to uger efter frigivelsen af den tredje beta af softwaren, og vi nærmer os den endelige version. På samme tid frigav Apple også iOS 14.7 beta 4 til iPhone og iPadOS 14.7 beta 4 til iPad.

Inkluderet i den nye beta af macOS Big Sur 11.5 er en række fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen, men softwaren ser ikke ud til at komme med mange nye funktioner.

Da dette er den fjerde beta i serien, bør det ikke vare længe, før Apple frigiver den endelige version af macOS Big Sur 11.5. Vi forventer, at dette sker i juli sammen med frigivelsen af iOS 14.7 og iPadOS 14.7.

Apple har også nye betaversioner af macOS Monterey tilgængelige for udviklere, denne software forventes frigivet i september, og den vil bringe en række nye funktioner til Mac. Vi forventer, at macOS Big Sur 11.5-softwaren er en af de endelige udgivelser af macOS 11 inden lanceringen af macOS 12.

 

Kilde 9 til 5 Mac