Apple frigiver tvOS 15 beta 5 til udviklere

tvOS 15 beta 5
Apple frigav for nylig iOS 15 og iPadOS 15 beta 5 til udviklere, og nu har nu også frigivet tvOS 15 beta 5 til udviklere.

Vi forventer også, at de offentlige beta-versioner for tvOS 15 beta 5 snart vil blive gjort tilgængelige for offentlige beta-testere.

Den nye tvOS 15 beta er blevet frigivet to uger efter den sidste beta, og den bringer nogle nye funktioner til Apple TV.

Dette inkluderer den nye SharePlay-funktion, som er en af de store nye funktioner i iOS 15 og iPadOS 15. Dette er designet til at lade dig se tv shows og film med venner gennem FaceTime.

SharePlay fungerer med tvOS og Apple TV, og enheder og shows synkroniseres, der viser hver person den samme del af programmet eller filmen på samme tid. Ideen er at få det til at se ud som om alle er sammen og ser den samme film, selvom du fysisk er forskellige steder.

Opdateringen vil også bringe en række ydelsesforbedringer og mere til Apple TV. Apple forventes at udgive deres nye tvOS 15 software en gang i næste måned, og forventes udgivet samtidig med softwareopdateringerne til iOS 15 og iPadOS 15.

Apple lancerer også nogle nye enheder i næste måned, dette vil omfatte iPhone 13 og den nye Apple Watch Series 7.

 

Kilde Apple

Vores partnere